Brutálisan menő trendek hódítanak jövőre a divatban – nézd csak!

A divatszakértők már most tudják, mit fogsz hordani jövő nyáron! A következőkben nem csak megmutatjuk a várható trendeket, de tippeket is adunk, hogy miként építsd be őket a mindennapjaidba!

Brutálisan menő trendek hódítanak jövőre a divatban – nézd csak!

Továbbra is velünk maradnak az örök klasszikusok, de mind kiegészítők, mind ruhák terén számíthatsz néhány meglepő újdonságra is. Mutatunk egy kis ízelítőt a 2022-es trendekből!

Strasszos fejdíszek

A vörös szőnyegen már megjelentek a csodaszépen csillogó fejdíszek, és a divatszakértők szerint jövőre a mindennapokba is be fognak szivárogni. Van, aki csak Kleopátra-tiarának hívja ezeket a fejdíszeket, amik egyébként már az 1920-as években is virágkorukat élték. Persze egy hétköznapi viselethez nem kell feltétlenül ennyire drámai, statement darabot elképzelni. A jóslatok szerint a visszafogottabb variációk is el fognak terjedni, amiket könnyebben be lehet majd építeni az outfitbe. Arra azonban a szakértők figyelmeztetnek, hogy mivel egy ilyen strasszos fejdísz azonnal magára vonzza a szemeket, érdemes az egész szettedet köré felépíteni, és az egyéb kiegészítők, valamint a ruhák terén visszafogni a csillogást.

Bodyk minden mennyiségben

A bodyk már jó ideje alapdarabnak számítanak, és ez a következő évben sem fog változni – maximum annyiban, hogy még nagyobb teret kapnak a különleges szabású, és a cutout darabok. Egy bodyt hordhatsz aláöltözetként, de akár önmagában is, sportos, vagy elegáns stílusban. Minden kizárólag azon múlik, hogy milyen ruhákkal és kiegészítőkkel párosítod.

Hódít a tenisz stílus

Túlméretezett pulóverek, rövid redőzött szoknyák kényelmes sportcipővel társítva – ez az amerikai country club stílus, ami a következő évben egyre nagyobb teret fog kapni. Lehet, hogy eddig még sosem teniszeztél, de egy ilyen szettől még a sporthoz is megjöhet a kedved.

Monokróm mindenhol

Kim Kardashian már évek óta a monokróm királynője, szóval tőle bátran elleshetsz néhány stílustippet. Az egyszínű trend nagy előnye, hogy a segítségével minimális erőfeszítéssel is össze lehet állítani egy szuper divatos szettet.

Uniszex darabok

2022-ben az androgün stílus hódítani fog: egyre több nőt láthatsz majd férfias öltönyökben, és egyre több pasit szoknyában vagy éppen ruhában. Nőként egyébként az androgün stílust szuper egyszerűen is el tudod érni: csak egy pasis fehér ing kell hozzá, fekete nadrág és egy csizma  – csak gondolj Marlene Dietrichre!

Nyomott mintás ruhák

A rajzfilmek és a képregények nagyon divatosak lesznek 2022-ben – és nem csak a tévében vagy a mozivásznon. Végre eljön az idő, hogy újra átélhesd gyerekkorodat és bátran magadra húzhass egy rajzfilm mintás pólót, vagy akár ruhát. Hidd el, 2022-ben senki nem fog furcsán nézni rád miatta!

Forrás: InStyle

Velünk a divat minden oldaláról fekete övet szerezhetsz:

Még több

Divat