Szabó Zsófi szerelmi vallomásánál nincs ma meghatóbb

Szabó Zsófi és Shane Tusup olyan szerelmesek, mintha ők találták volna fel ezt az érzést, amit Zsófi legutóbbi Instagram posztja is bizonyít.

Szabó Zsófi szerelmi vallomásánál nincs ma meghatóbb

Amióta Szabó Zsófi és Shane Tusup a nyilvánosság előtt is hivatalossá tették a kapcsolatukat, már semmi sem korlátozza őket abban, hogy a közösségi médiában is kifejezzék az egymás iránti érzelmeiket. Tegyük hozzá, hogy mindezt általában sikerül a lehető legaranyosabban megoldaniuk.

A szerelmük láthatóan elképesztően harmonikus, olyannyira, hogy már a szentestét is együtt töltötték  – erről Shane romantikus Instagram sztorijából értesültünk először, amihez az edző a Boldog karácsonyt Mindenem feliratot írta még oda. Most Zsófi is megosztott egy közös képet arról, hogyan ünnepelték az első közös karácsonyukat (ezt ide kattintva nézheted meg), de a bejegyzésben mégsem a hihetetlenül cuki, ölelkezős póz a legérdekesebb (és még csak nem is az, amit a kommentelők instant kiszúrtak: vagyis, hogy Shane cipőben nyomult a szőnyegen), hanem a poszt szövege. 

Ez első ránézésre csak egy egyszerű hashtag, de ez a négy szó valójában ezernél is többet mond: #youchangedmylife. Azaz: megváltoztattad az életem. Ennél nem nagyon létezik szebb szerelmi vallomás.

Magyar sztárok vagy Hollywood? Nekünk mindegy, mindenhonnan szállítjuk az infót:

Még több

Divat