Tóth Vera menyasszony lett, elképesztően romantikusan kérték meg a kezét

Tóth Verát eljegyezték, a karácsonyi lánykérés részletei pedig kimerítik minden nő legszebb álmát.

Tóth Vera menyasszony lett, elképesztően romantikusan kérték meg a kezét

„3 év: Kibontakozás, eufória, mélység, karantén, szimbiózis, nehézségek, magasságok, atomrobbanás, nihil, zárkózottság, nyitottság… Bármi jöhetett, megoldottuk, szavak nélkül is értettünk, értünk…mindent” – kezdte az Instagramon a legújabb bejegyzését Tóth Vera, aki egy romantikus fotóval tudatta, hogy szerelme, Pauli Zoltán megkérte a kezét. De ezen kívül még a lánykérés pillanatáról, sőt még a gyűrűről is megosztott egy-egy képet. 

„Három éve karácsonykor megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk, de jó is ez… Ő most megerősítette a harmóniát. Jó, hogy bízik bennem, még akkor is, ha néha csak egy »bohém élet vagyok«… Gyerekek! Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom… 🤪♥️”

Vera a Blikknek most elárulta a karácsonyi eljegyzés konkrét részleteit – spoiler: extra cuki sztori következik! „Hát mit is mondhatnék… Nagyon aranyos volt! Ott volt a család és egyszer csak annyit mondott, miután kezembe nyomott egy nagy dobozt, amiben benne volt egy kis doboz és abban a gyűrűsdoboz, hogy: »Drágám, itt az ideje, hogy szintet lépjünk, mit mondasz?«.  Igent mondtam. Mindenki tapsolt, örült, gratulált. Kibontottunk egy pezsgőt és megittuk, utána meg ezért mosolyogtunk” – tette hozzá viccelődve az énekesnő.

Vera húga, Tóth Gabi is nyilatkozott a csodás eseményről a magazinnak: „Nagyon meglepett mindnyájunkat, mivel semmit sem sejtettünk. Le is fagytam hirtelen, aztán együtt sírtunk a boldogságtól. Azt éreztem, hogy végre, a testvérem is révbe ért. Nagyon szeretjük Zolit és a családját, boldogság tudni, hogy velük is »bővül« a família. Remélem, lehetek majd az egyik koszorúslánya.”

Mi ezúton is gratulálunk Verának és hatalmas Cosmo-puszit küldünk nekik!

Lefoglalt a szaloncukor-evés? Akkor pótold be, amiről lemaradtál a karácsony alatt:

Még több

Divat