Sarolta hercegnő ennél jobban már nem is hasonlíthatna Katalinra

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Sarolta hercegnő pont ugyanolyan lesz, mint az anyukája és ezt a család karácsonya is alátámasztja.

Sarolta hercegnő ennél jobban már nem is hasonlíthatna Katalinra

Annak ellenére, hogy az utolsó pillanatban át kellett szervezniük a karácsonyt – hiszen idén sem lehetett megrendezni a hagyományos családi összejövetelt Sandrignhamben –, Katalin hercegné és családja számára így is igazán különleges maradt az ünnep. Egy hozzájuk közeli forrás elmesélte az Us Weeklynek, hogy Katalinék a norfolki birtokukon, Amner Hallban töltötték a karácsonyt, ahol a hercegné saját kezűleg felelt az ünnepi ebédért, míg a desszertet a gyerekekkel együtt készítették el, akik már reggel ötkor keltették a szüleiket, hogy megnézzék, mit hozott nekik a Mikulás.

A karácsonyi ajándékokat – amikről videóchaten a dédnagymamájuknak, Erzsébet királynőnek is beszámoltak – Vilmos és Katalin nem tolták túl, ugyanis eltökélt céluk volt, hogy ne kényeztessék el a gyerekeket. A meglepetések ezzel együtt is betaláltak a kicsiknél. György herceg és Lajos herceg egy táborozó szettet és egy kinti mászókát kaptak – a fiúk ugyanis odáig vannak a kinti játékért, ahogy a néhai Fülöp herceg is imádta a természetet.

Sarolta hercegnő ajándéka pedig azt bizonyítja, hogy a kislány egyre inkább hasonlít az édesanyjához, akiről tudjuk, hogy az egyik legnagyobb szenvedélye a fotózás. Mert hogy mit kapott a kis hercegnő? Egy videókamerát, aminek a használatában biztosan rengeteget fog tudni segíteni neki Katalin.

Forrás: Cosmopolitan UK

Olvass még a királyi családdal kapcsolatos cikkeket:

Még több

Divat