Tom Holland a szexuális életével viccelődött

Tom Hollandnek sikerült belájkolnia egy olyan képet, ami félreérthetetlenül a szexuális életéről szól. A fanok pedig eldobták az agyukat.

Tom Holland a szexuális életével viccelődött

Amióta kiderült, hogy Tom Holland és Zendaya egy pár, azóta nemcsak az gyakori téma, hogy milyen cukik együtt, hanem a köztük lévő magasságkülönbség is – annak ellenére, hogy őket távolról sem zavarja, hogy Zendaya picit magasabb Tomnál, mégis sokszor került szóba az interjúik során a dolog. Így az a poszt, amit Tom a legutóbb lájkolt egy kicsit túlságosan is releváns és a kelleténél több infót árul el a szexuális életéről.

Egy mémről van szó, amit a LadBibile fiókja posztolt és Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito látható rajta az Ikrek című filmből. A felirat rajta pedig a következő:

„A tudomány szerint az alacsony férfiak többet szexelnek.”

A rajongók pedig még jó, hogy kiszúrták, miket lájkolgat a színész, úgyhogy gyorsan készítettek róla egy képernyőfotót, amit aztán a CommentsByCelebs nevű Instagram oldal is megosztott. A posztnál rengetegen nyomtak egy szívet, illetve Tom fanjai a kommentszekciót is elárasztották. Mi pedig legalább annyira imádjuk ezt a (Tomot ismerve valószínűleg véletlen) vallomást, mint ők.

Még több sztárhírért katt ide:

Még több

Divat