Kis híján Miranda sem tért vissza a Szex és New York folytatására

Cynthia Nixon nagyon vonakodott újra Miranda bőrébe bújni, ezzel pedig majdnem nem valósult meg a Szex és New York folytatása.

Kis híján Miranda sem tért vissza a Szex és New York folytatására

Lassan az És egyszer csak… közepénél tartunk –hihetetlen, főleg annak tükrében, mennyit kellett várnunkSzex és New York folytatására –, de a sorozat majdnem el sem indult. Mégpedig azért, mert Kim Cattrall mellett (aki határozottan nemet mondott a rebootra), Cynthia Nixon sem igazán akart visszatérni.

„Nem éreztem úgy, hogy képes vagyok rá; nagyon vonakodtam beleegyezni” – magyarázta a Mirandát alakító színésznő, aki elsősorban az eredeti sorozat sokszínűségének hiánya miatt nem volt biztos a továbbiakban. „Minél többet beszéltem Sarah Jessica Parkerrel, Michael Patrick Kinggel és Kristin Davisszel arról, mik azok a dolgok, amik nélkül semmiképpen sem vállalom – tengernyi változtatásra gondolok itt diverzitás szempontjából az eredeti szériához képest –, ők mindenben egyet értettek velem.”

„Lepadlózott, mennyire odafigyelt erre mindenki és milyen együttműködésben dolgoztunk azon, hogy ne csak egy átdekorált házat készítsünk, hanem felépítsünk egy újat, amiben mi is benne vagyunk, de már új karakterekkel együtt” – tette hozzá Cynthia, és elmondta, hogy az is fontos volt számára, hogy megmutassák, hogyan változott a karakterek élete a korukkal együtt. „55 évesek, menopauzálnak. És a menopauza gyakran a viccek poénja és valóban megvannak a maga kellemetlen aspektusai. De ez egy olyan időszak is egyben, amiben a nők, akik évtizedekig másokról gondoskodtak, újra magukra tudnak fókuszálni. És feltehetik a kérdést: Ki vagyok? Mi akarok lenni?”.

Forrás: Cosmopolitan UK

Kerülj képbe mindennel, ami mostanában történt:

Még több

Divat