A 15 legcsodásabb ruha, amit a királyi család női tagjai valaha viseltek

Ezekre a ruhacsodákra talán még száz évekkel később is emlékezni fog mindenki! Neked melyik a kedvenced!

A 15 legcsodásabb ruha, amit a királyi család női tagjai valaha viseltek

A királyi család nőtagjai híresen jól öltöznek, nagyon nehéz egy-egy ruhakölteményt kiemelni tőlük. Mégis vannak olyanok, amikben egyenesen úgy néztek ki, mint egy mesebeli királylány, egy Disney hercegnő. Most ezeket a szépséges szetteket válogattuk össze!

Margit hercegnő, 1951

A királynő húga, Margit hercegnő 1951-ben a szülinapi portréján viselte ezt a félvállas, krémszínű Cecil Beaton-csodát, amit arany Christian Dior díszekkel ékesítettek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Princess Margaret Rose Windsor (@princessmargaret_official) által megosztott bejegyzés

II. Erzsébet királynő, 1953

Erzsébet királynő 1953-ban ezt a meseszép Norman Hartnell ruhacsodát viselte a koronázása napján, amely fehér szaténból készült, virágos arany-ezüst csipkével.

Fotó: Getty Images/Bettmann

II. Erzsébet királynő, 1962

Az uralkodó 1962-ben az Arábiai Lawrence című film premierjén viselte ezt a különleges ruhát, amit az előzőhöz hasonlóan Norman Hartnell készített. Érdekessége, hogy a királynő unokája ezt a darabot újíttatta és alakíttatta át az esküvőjére – Beatrix hercegnő tavaly ebben ment férjhez.

Fotó: Getty Images/Bettmann

Anna hercegnő, 1978

A királynő egyetlen lánya, Anna hercegnő fiatalon igazi hippi volt, ezért is lehetséges, hogy 1978-ban egy hotelben tartott rendezvényen ebben a virágos és fodros, a király család megszokott ruháitól teljesen eltérő darabban mutatkozott.

Fotó: Getty Images/Battmann

Diana hercegnő, 1981

Diana hercegnő alig volt 20 éves, amikor ebben a káprázatos, tényleg nagyon hercegnős Bellville Sassoon ruhában mutatkozott. Ez volt az, amiben lefotózták akkor, amikor elszenderedett egy rendezvényen. Hogy ne legyen ciki, a palota ezután jelentette be, hogy első gyermekét, Vilmost várja.

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Diana hercegnő, 1985

A szívek királynője 1985-ben, az akkor legújabb James Bond-film, a Halálvágta premierjén jelent meg ebben a full arany csodában. Az ilyen feltűnő ruha csak keveseken mutat jól, ő persze közéjük tartozott – ahogy a 25. Bond-film vörös szőnyegén tündöklő Katalin hercegnő is, aki ehhez kísértetiesen hasonlóan, lélegzetelállító ruhát választott. 

Fotó: Getty Images/Prncess Diana Archive

Diana hercegnő, 1987

Ki felejthetné el valaha Diana hercegnő álomszép, babakék Catherine Walker-ruháját, amit 1987-ben viselt a Cannes-i filmfesztiválon?

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Diana hercegnő, 1997

Jacques Azagury strasszos, jégkék miniruhája volt az egyik utolsó csodaszép ruha, amiben Diana hercegnőt láthatta a világ. A Hattyúk Tava londoni premierjére vette fel nem sokkal a halála előtt.

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Katalin hercegné, 2011

Katalin hercegné fantasztikusan szép volt, amikor nem sokkal a királyi esküvője után ebben a púderszínű, csillogó Jenny Packham-csodában jelent meg a nyilvánosság előtt.

Katalin hercegné

Fotó: Indigo/Getty Images

Katalin hercegné, 2018

Vilmos herceg és az ekkor Lajos herceggel várandós Katalin hercegné 2018 elején meglátogatták Norvégiát és Svédországot. Az ottani királyi család állami banketten látta őket vendégül, ezen viselte ezt a halvány, púderszínű Alexander McQueen ruhát.

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Meghan Markle, 2018

Meghan Markle 2018 májusában ment feleségül Harry herceghez, a ceremónia után, a fogadásra pedig ebben a Stella McCartey-darabban indult el. Annyira szép volt benne!

Fotó: Getty Images/Wpa Pool

Eugénia hercegnő, 2018

A királynő unokája, Eugénia hercegnő 2018 októberében ment férjhez, az ő második ruháját pedig azóta is sokan emlegetik. Ezt a szépséget Zac Posen tervezte.

Meghan Markle, 2018

Meghan Markle egy ausztrál díjátadón viselte 2018-ban ezt az Oscar de la Renta ruhakölteményt, amin madarak szálldosnak. Nálunk ez a darab nyerte a legkülönlegesebb ruha díját.

Meghan Markle

Fotó: Paul Edwards/Getty Images

Katalin hercegné, 2019

Vilmos herceg felesége pakisztáni útjuk során viselte ezt a felül zárt, extra hosszú, ám nagyon csillogó zöld ruhát, amit Jenny Packham tervezett. Álomszép volt benne!

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Meghan Markle, 2019

Harry herceg felesége 2019-ben ebben a Carolina Herrera ruhakölteményben, Archie-val várandósan jelent meg Marokkó királyának színe előtt.

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Forrás: harpersbazaar.com

Nem tudsz betelni a királyi családdal? Olvasd el ezeket a cikkeinket is:

Még több

Divat