Köszönj el szépen a következő trendektől, jövőre már egyik sem számít menőnek

Évek jönnek, trendek mennek – a következő ruhadaraboktól 2022-ben érdemes lesz könnyes búcsút venned!

Köszönj el szépen a következő trendektől, jövőre már egyik sem számít menőnek

Oké, persze nem azt mondjuk, hogy a kedvenc melegítőnadrágodnak január 1-én a kukában kell landolnia, de készülj fel rá, hogy 2022-ben már nem fog akkora jolly jokernek számítani, mint az elmúlt két évben. A macinacik divatját világszerte a pandémia hozta el még 2020-ban, ám ez az őrület 2022-től egyre inkább alább fog hagyni. De lássuk is, a melegítőnadrágok mellett mik azok a trendek, amelyek jövőre már nem fognak menőnek számítani. 

Magassarkú papucsok

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sineads Simple Style (@sineadssimplestyle) által megosztott bejegyzés

Szép volt jó volt, de itt az ideje, hogy ezeket a bizarr papucsokat visszasuvasszuk a szekrényünk mélyére. A magassarkú papucsok is 2020-ban jelentek meg, és ha őszinték akarunk lenni, talán kicsit túl sokáig is sikerült velünk maradniuk… 

Apró táskák 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NORRGHI (@norrghi) által megosztott bejegyzés

Lehet, hogy cukin néznek ki, de egyáltalán nem praktikusak. Az égvilágon semmi nem fér el bennük, akkor meg mégis mi értelmük van? 

Vaskos aranyláncok

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julia Vaughn (@juliavaughn) által megosztott bejegyzés

Ezek a vaskos, igazi statement arany nyakláncok a 90-es éveket idézték meg, és bár nagyon stílusosak tudnak lenni, egyáltalán nem egyszerű őket hordani – és itt most nem a súlyukra gondolunk. Nagyon nehéz volt úgy beilleszteni ezeket a láncokat egy oufitbe, hogy ne váljunk tőle rögtön közönségessé. Szóval talán még jobb is, hogy nem kell vele tovább kísérletezni. 
 

Melegítőnadrágok

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

chantal alicia (@chantal.pe) által megosztott bejegyzés

Az elmúlt két évben a macinacik a virágkorukat élték – mindenhez IS felvehetted, és mégsem számítottál slamposnak. Persze otthonra továbbra is szuper kényelmesek lehetnek, de a jövő évben átveszik a helyüket az utcán a farmerek és az elegánsabb nadrágok. 

Batikolt ruhák

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KENNIE SHEN (@kennedyshen1) által megosztott bejegyzés

A batikolt minták eklektikusak és hippisek, tökéletesen hozzák a 90-es éveket, de ezek a ruhadarabok is leginkább otthoni ruházatnak valók. Még véletlenül sem kell tehát kidobnod a kedvenc batikolt trikódat, de jövőre inkább maradjon meg játszós ruhának. 

Minden, ami steppelt

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TOTEM (@totembrandco) által megosztott bejegyzés

A steppelt ruhák divatja szélsebesen hódította meg a divatvilágot, és ilyen gyorsan fog távozni is 2022-ben. Persze lehet, hogy egy-két év múlva újra divatba jönnek majd, de addig is inkább pihentesd a steppelt holmijaidat a szekrényedben. 

2022-ben is divatosan? Naná!

Még több

Divat