10 ruhaválasztás a sztároktól, amiről azt kívánjuk, bárcsak ne kellett volna vele szembesülnünk

Attól, hogy a stylistod azt mondja, ez mesésen áll, még nem árt tükörbe nézni és csekkolni a szerkódat. Erre a következő sztárok a legjobb példák!

10 ruhaválasztás a sztároktól, amiről azt kívánjuk, bárcsak ne kellett volna vele szembesülnünk

2021-ben végre visszatértek a sztárvilág vörös szőnyeges eseményei, ami egyben azt is jelentette, hogy ismét alkalmunk volt gyönyörködni, vagy éppen szörnyülködni a hírességek méregdrága szettjein. A következőkben 10 olyan sztárt gyűjtöttünk össze, akik egy-egy ruhaválasztásukkal idén durván mellényúltak. 

Kirsten Dunst 

Kirsten Dunst

Fotó: Getty Images/John Phillips

A különféle minták kombinálása nagy trend volt az idén, ám ez is csak akkor tud jól kinézni, ha jól válogatjuk össze a darabokat. Kirstennél sajnos valami nagyon félrement, és egészen kaotikusan nézett ki ebben az outfitben az idei Velencei Filmfesztiválon. 

Kristen Stewart 

Kristen Stewart

Fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio

Igazán nehéz szívvel vettük fel Kristen Stewartot erre a listára, mert általában imádni szoktuk az izgalmas outfitjeit, ez viszont… Mi tagadás, tényleg bájos összeállítás, de inkább egy pizsamaszettre emlékeztet, mint egy vörös szőnyeges ruhára. 

Katie Holmes 

Katie Holmes

Fotó: Getty Images/Bennett Raglin

Itt meg mi történhetett? Katie szettje még jó is lehetett volna, de olyan mintha félúton abbahagyta volna az öltözködést. Egy ilyen összeállítás lehetett volna elegáns és szexi, de végül túl hétköznapi lett – és még nem is beszéltünk arról a fehér tornacipőről, ami nyilvánvalóan nem illik a szereléséhez. 

Emma Corrin 

Emma Corrin

Fotó: Getty Images/David M. Benett

Ebben a ruhában Emma tökéletes szereplője lehetett volna A szolgálólány meséje című sorozatnak, a vörös szőnyegen viszont egészen bizarrul nézett ki benne. Vajon mi volt vele a célja? 

Scout Willis 

Scout Willis

Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis

Demi Moore és Bruce Willis lánya a 80-as éveket idézte meg ezzel a kreációval, és ha őszinték akarunk lenni, az egyes ruhadarabokkal külön-külön nem is lenne semmi baj. De így együtt egyszerűen nem működik a dolog. 

Regina King 

Regina King

Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

Nem ez a világ legrosszabb ruhája, de valami mégsem stimmel ezzel a fekete flitteres szettel, amit Regina King A vadnyugat törvényei szerint című film premierjén viselt. Mintha túlságosan rövid és túlságosan szűk lenne. 

Emma Watson 

Emma Watson

Fotó: Getty Images/Joe Maher

Az idén először megrendezett Earthshot Prize díjátadón a résztvevőket arra ösztönözték, hogy minél környezetbarátabb ruhát viseljenek a vörös szőnyegen. Emma Watson tökéletesen teljesítette ezt a feladatot ezzel az újrahasznosított esküvői ruhákból készített szettel… Kár, hogy közben borzalmasan nézett ki. 

Maggie Gyllenhaal 

Maggie Gyllenhaal

Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis

Maggie Gyllenhaal nem gyakran szokott felkerülni a legjobban öltözött sztárok listájára, de azért általában nem is ő szokott a legrosszabb lenni. Ez a kicsit apácás, kicsit tanárnénis ruhája viszont az átlagosnál is rosszabbra sikerült.   

Tinashe 

Tinashe

Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

Egy halloween partyra tökéletes választás lenne ez a ruha, egészen olyan, mint Christina Aguilera híres Dirty-szettje. De a VMA vörös szőnyegére? Kicsit talán közönséges. 

Billie Eilish 

Billie Eilish

Fotó: Getty Images/Donato Sardella

Bocsi Billie, de ez a szett most nagyon mellé ment. Az énekesnő pont úgy nézett ki, mintha csak a nagymamája szekrényéből túrt volna ki pár göncöt a Gucci divatbemutatójára. 

A sztárok sem tökéletesek:

Még több

Divat