Ahogyan az éjszakák rövidebbek, a napok pedig egyre hosszabbak és melegebbek lesznek, úgy a szezonális trendekben is hatalmas változásokra készülhetünk. Bár a lenge kis kardigánokat és a hosszú farmereket még mindig nem tudtuk levetkőzni, hamarosan itt lesz a nagy meleg, amikor is végre valahára ki tudjuk majd élvezni az idei nyári divat trendeket!

Egy dolgot megsúgunk: nyári divat trendek még soha nem voltak olyan káprázatosan változatosak, mint idén; ezért azt javasoljuk, hogy próbálj ki minden olyan trendet, ami kicsit is tetszik neked! 

Rikító színek, dögös állatminták, cuki sapkák, változatos táskák és szuper cipők közül lehet most válogatni, melyekből elhoztuk nektek azokat a darabokat, amiket nemcsak mi, hanem a világsztárok is előszeretettel viselnek. Lássuk is őket!

Több nyaklánc egyszerre

Már szinte nem is lehet csomag nélküli nyakláncokat kapni, annyira nagy divat lett a nyakláncok rétegezése! Dua Lipa és Hailey Bieber például állandóan így hordja az ékszereit, ezért, ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki addig, amíg nem kell meleg sálakkal takarnod a nyakadat!

Zebra minta

A 2022-es tavaszi/nyári divatheteken több márka kifutóján is feltűnt ez a minta, pár hete pedig a fast fashion üzletek is elkezdték ontani magukból a zebra mintás darabokat. Igazi statement minta ez, minden színhez megy és minden szettet elegánsabbá tesz! Próbáld ki ruhában, nadrágban vagy akár napszemüvegben is, ha nem akarsz tetőtől talpig zebrába öltözni!

Platform magassarkúk

Nehéz bennük járni, de mentségükre szóljon, hogy hihetetlenül népszerűek idén nyáron. Színek terén a „minél feltűnőbb, annál jobb” elvet érdemes követned, ezért mi azt ajánljuk, hogy fukszia pink, zöld, citromsárga, narancssárga, lila vagy kék színben szerezz be egyet – meglátod, minden nyári partin ezt a lábbelit fogod majd viselni! 

Horgolt nyári felsők

Akár fürdőruha fölé veszed fel, akár egy hétköznapias szettel párosítod is össze, az eredmény garantáltan fantasztikus lesz – nem csoda, hogy idén nyáron szinte mindenhol lehet horgolt cuccokat kapni. A visszafogottabb stílussal rendelkezőknek szolid földszíneket (bézs, fehér, barna) javasolunk, ha viszont fesztiválszerkóra gyúrsz, próbáld ki az erősebb, rikítóbb színű és mintájú változatokat belőle!

Pillangós-virágos kiegészítők

A ’90-es évek végén lett nagy trend a pillangó mintás ékszerek és kiegészítők viselete, ami idén 2022 nyarán is visszatért a divatba! Egy-egy cuki pillangós vagy virágos gyűrűnek, nyakláncnak vagy más kiegészítőnek nehezen lehet ellenállni, ezért bátran viseld őket, ha neked is bejön ez a trend!

Csomózott táskák

Kis alakú, nem túl praktikus darabokról van szó; viszont annál többféle helyre lehet őket viselni! Szuperül mutatnak a strandon, egy koktélpartin, de akkor is, ha csak gyorsan össze akarsz jönni egy kis pletykára a csajokkal. Ha a kézi változat nem tetszik, szerezz be egy olyat, amihez vállpánt is jár – úgy pedig akár koncertekre is fogod tudni majd viselni! 

Aszimmetrikus felsők

Mindenki, de szó szerint mindenki meg van most bolondulva az aszimmetrikus trikókért, felsőkért és blúzokért, amiket ugyanúgy lehet viselni, mint egy normál felsőrészt, csak vállpánt nélküli melltartó kell hozzá. Mi is rajongunk érte, mert egy pillanat alatt feldobja a legegyszerűbb outfitet is.

Halászsapkák

Cuki, csinos és menő – ráadásul a nap elől is védenek! Használatukkal már nem kell baseball sapkákkal vagy nagy nyári kalapokkal bajlódnod; ellenben nagyon édes változatokban kaphatóak. Van belőlük farmer anyagú, színes, horgolt és csillogó is, ezért egy kész kollekciót is össze lehet állítani a menő halászsapikból!

Fodros ingek

A fodros felsők és ingek a tavaszi kardigánokat és pulóvereket hivatottak helyettesíteni – azt kell, hogy mondjuk, nagyon is jól. Menő színekben és mintákban vannak most az üzletekben, melyeket egy pillanat alatt elkapkodnak a divatos csajok, ezért ha látsz egyet, ami tetszik, érdemes rá lecsapnod!

Raffia strandtáskák

Bár strandtáskáknak nevezik őket, igazság szerint bárhová lehet őket viselni. Bevásárláshoz, hétvégi kiruccanásra és vakációzásra is teljesen jól szuperál – talán csak annyi a hibája, hogy ha vizes lesz, sanszos, hogy elveszti a formáját. Amennyiben viszont vigyázol rá, kedvenc táskád lesz idén nyár! 

Ezek is érdekelhetnek!

Jennifer Lopez estélyi ruhája felrobbantotta a netet

Sydney Sweeney Eufóriában viselt fürdőruhájára többszázas várólista van

Ez a testalkatodhoz legjobban illő fürdőruha

Via