Itt van a nyár, amit már annyira vártunk és végre ki tudjuk próbálni a jobbnál jobb nyári trendeket! Szerencsére a csinos kis ruhák, a mintás rövidnadrágok és dögös fürdőruhák mellett a táskák terén is akadnak olyan darabok, melyekért egyenesen megveszünk – mi ráadásul egyből hat olyan változatot találtunk, amit legszívesebben azonnal hazavinnénk!

Mutatjuk is őket, mert még a fesztiválszezon és a balatoni nyaralás előtt be kell szerezned ezeket! 

Hálós bevásárlótáskák

Ez az idei év nagy újdonsága! Nem igazán csajos darab, de nagyon menő: főleg azért, mert csomó színben kaphatók és összegyűrve kb. bárhol elférnek. Teljesen jók piacra, mászkálásra, strandra, nyaralásra, fesztiválra vagy lényegében bárhová, ahová nyáron menni szokás. Szerezz be hozzájuk színes neszesszereket, amikbe pakolva egyáltalán nem látszik át, mit is viszel a táskádban!

Raffia strandtáskák

Strandtáskáknak hívják őket, de lényegében nemcsak a beach-re, de bármilyen más nappali programhoz is lehet viselni ezeket. Shoppernek is jók, piknikhez is megfelelőek, nyaralások alkalmával pedig nem is fogsz mást hordani, csak ezt. Egyetlen gyengesége talán csak az, hogy elég nagy helyet foglalnak el, nem lehet őket összehajtani és bőröndbe gyömöszölni, de kézitáska méretű darabokat is fel lehet fedezni a hazai divatüzletekben.

Steppelt táskák

Már télen is menők voltak, tavasszal is sokan hordták őket, nyáron is meg leszel velük elégedve, ha tetszik ez a modern „párnás” stílus. A legtöbbjük vízálló, ezért nem kell azon aggódnod, hogy piszkosak lesznek vagy leöntöd őket. Különböző méretben kaphatók, mi a vállra vethető változatot javasoljuk a leginkább.

Csomós táskák

Nem ezek lesznek a legpraktikusabb táskáid, viszont most minden világsztár csajszi ezeket a darabokat hordja. Nincsen hozzájuk vállpánt, a kezedben kell vinni őket, szóval max nyár esti programokra vagy randikra lesznek jók, de akkor nagyon! 

Nagyméretű clutchok

Ezekhez már szokott lenni egy-egy vékony lánc, de ha kifogsz egy olyan szép darabot, amihez nincs, az se legyen gond. A nagyméretű clutch-ok tipikusak azok a táskák, amiket nem a praktikusságuk, hanem a szépségüket miatt szeretünk – olyan táska pedig mindig kell a nyárra, ami jól mutat a legszebb ruháddal. Válassz belőle valamilyen élénk vagy metálos színt, azok most a legtrendibbek! 

Baguette táskák

2022 nyarának legmenőbb randitáskái, egyszerűen mindenhez mennek. Ezekbe nem fér bele túl sok minden, de ha egy kicsit is csinosabban akarsz felöltözni, nem is kell, hogy magaddal hordj egy óriási shoppert. Telefon, pénztárca, rúzs, tükör, egy kis nasi – minden bele is fér, ami egy nyár estéhez kell! Szerezd be abban a színben, ami a legtöbb ruhádhoz megy és akkor rengeteget fogod tudni viselni!

Via