J. K. Rowlingot teljesen kihagyták a nagy Harry Potter-reunionból

Állítólag ő nem szeretett volna szerepelni benne, de egyes pletykák szerint a transzfób megnyilvánulásai miatt nyilvánították persona non gratának.

J. K. Rowlingot teljesen kihagyták a nagy Harry Potter-reunionból

Ha igazi Harry Potter-fan vagy, akkor valószínűleg nemcsak azért vártad nagyon a szilveszteri visszaszámlálást, hogy méltón köszönthesd 2022-t, hanem azért is, mert végre felkerült az HBO Go műsorára (*dobpergés*) a Harry Potter: Visszatérés a Roxfortba. Nyugi, nem fogunk semmit elspoilerezni, ha még nem láttad volna (bár szerintünk kábé amint felkerült, ledaráltad), annyit azonban elárulhatunk, hogy egy nagyon fontos szereplő nem tért vissza a Roxfort falai közé: J. K. Rowling. Az írónő mindössze egy archív felvételen látható a reunionban, az Entertaiment Weekley pedig úgy tudja, hogy ő utasította vissza a szereplést a menedzserén keresztül, mert úgy gondolta, annál többet nem tud hozzáadni, mint amit már korábban elmondott. 

Persze ezzel egyidejűleg beindultak a pletykák, hogy szó sincs erről, hanem szándékosan bojkottálták őt a műsor készítői a korábbi transzfób kijelentései miatt, aminek kapcsán a három főszereplő Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is elhatárolódtak tőle. Bármi is legyen az igazság, nagyon jó volt együtt nosztalgiázni, nevetni (és néha könnyekig hatódni) a stábbal, ha még nem sikerült megnézned, ma mindenképp keríts rá alkalmat!

És ezek megvannak?

Még több

Divat