Dobd fel a szetted a legédesebb apró ékszerekkel

Ha bírod a minimált és érik már, hogy beújíts néhány darabot, akkor mindenképpen görgess lejjebb!

Dobd fel a szetted a legédesebb apró ékszerekkel

Szívesen dobod fel a megjelenésed ékszerekkel, ugyanakkor nem bírod a túl kirívó darabokat? Csak nyugi, szerencsére a minimál stílus mostanában reneszánszát éli, és elképesztően apró, finomhangolt fülbevalókat, nyakláncokat és karkötőket lehet kifogni, ha elég szemfüles vagy. Bár, ha jobban belegondolunk, még erre a szupererőre sincs különösebb szükséged, mert mi most tálcán kínáljuk neked a szezon kedvenceit.  

Ékszer

Fotó: Parfois

Letisztult, de mégis érdekes vonalvezetés, egy kis zománcozott berakással és virágmintával feldobva. Nekünk az egyik kedvencünk az összeállításból! 

Ékszer

Fotó: Stradivarius

Praktikus, akár egymással is kombinálható öt részes nyakláncszett, ami az egyszerűségre épül. Ha olyan darabba fektetnél be, ami nem megy ki egyhamar a divatból, akkor ez a tökéletes választás. 

Ékszer

Fotó: About You

Oké, karkötők esetében ritkán beszélhetünk apró ékszerről, itt inkább a vastagság az, ami meghatározza, mennyire lesz diszkrét a végeredmény. Ez az ezüstözött, megcsavart mintázat szerintünk abszolút passzol ebbe a kategóriába, hiszen nézd, mennyire visszafogottan simul a modell csuklójára – mintha ott sem lenne, és mégis! 

Ékszer

Fotó: Parfois

A karikafülbevaló erejét ne becsüld le, ez a fazon lesz az év egyik legnagyobb kedvence, úgyhogy mindenképp érdemes belőle legalább egyet beújítani. 

Ékszer

Fotó: Zara

Ne ragadj le a klasszikus gyűrűknél, válassz a második és harmadik ujjpercen viselhető apróságokat, ha igazán trendi akarsz lenni.  

Ékszer

Fotó: Zara

Egyszerű és mégis nagyszerű! Szinte adja magát ez a nyaklánc, mert letisztult formájával is öltöztet, és nem akar több lenni, mint ami. Imádjuk! 

Ékszer

Fotó: H&M

A szivárvány több dolgot is szimbolizálhat, de nyugodtan csapj le rá akkor is, ha csak szimplán tetszik! 

Gyerünk, ideje az új énedet a 2022-es divathoz alakítani!

Még több

Divat