Celebek, akik nagyon csúnyán beégtek a lábuk miatt a vörös szőnyegen

Még a legnagyobb sztárokkal is előfordul, hogy hibát vétenek a vörös szőnyegen.

Celebek, akik nagyon csúnyán beégtek a lábuk miatt a vörös szőnyegen

Gyakori jelenség a red carpet-események után – főleg külföldön -, hogy kielemzik egy-egy világsztár megjelenését az újságírók. Így lesz abból nagy hír, hogyha egy sztár ruhája nem megfelelő az alkalomra, túl extravagáns, vagy éppen igénytelen. Nyilván mindenki figyel arra, hogy a vörös szőnyegen a legjobb arcát mutassa, de azért előfordul, hogy becsúszik egy baki, amit igen hamar felkap a sajtó. Mutatunk 5 celebet, akik egy apró részletre nem figyeltek…

Katie Holmes

A színésznő sok negatív kommentet kapott, miután jótékonysági gálán nyitott cipőben ment, a lakkozás és a pedikűr pedig elmaradt. 

katie holmes baki

Fotó: Gettyimages

Nicole Scherzinger

Nicole gyönyörű nő, éppen ezért a fotósok általában nem figyelnek a részletekre, ha a megjelenéséről van szó. Mindig elegáns és nőies, ám vele is előfordul, hogy nem figyel a beállásra, vagy kisebb cipőt vesz fel – a következő képeken is ezt történt.

nicole scherzinger baki

Fotó: Gettyimages

Brie Larson

Na, Brie Larsonra igazán ráfért volna egy pedikűr és egy géllak, mielőtt elment Cannes-be. A színésznő készült erre az eseményre, ám úgy látszik, valamit elfelejtett – ebből pedig hatalmas hírverés lett, számos lap cikkezett az ápolatlan lábfejéről.

brie larson baki

Fotó: Gettyimages

Julianne Moore

A színésznővel nem először esett meg, hogy a lábujjai külön utakon járnak, az első alkalom után pedig már fotósok hada figyelte, hogy újra megtörténik-e. Nos, Julianne Moore kisujja szinte minden vörös szőnyeges eseményen kikandikál.

julianne moore baki

Fotó: Gettyimages

Katy Perry

Az énekesnő korábban egy interjúban elmondta, hogy a red carpet-eseményekre mindig napokkal előtte elkezd készülődni, hogy biztosan összeálljon minden részlet. Nos, úgy látszik a cipőméret kimaradt, legalábbis nem próbálta fel előtte, mert akkor látta volna, egy számmal nagyobbat kellett volna vennie.

katy perry baki

Fotó: Gettyimages

Bakik a vörös szőnyegen:

Még több

Divat