A 2023-as év alapjaiban borítja fel a divatvilágot: a legnépszerűbb tavaszi ruhatrendek ugyanis nem  a már jól megszokott, romantikus stílusú, virágos, cukiskodó, habos-habos fazonokból, hanem a letisztult vonalú és elegáns, szexis darabokból fognak állni. Ezeket a ruhákat szerencsére a pasik is szeretik a nőkön, tehát semmi más akadálya nincs annak, hogy te is kipróbáld őket. Következzenek is 2023 legtrendibb ruhái, amikért idén tavasszal rajonganak a nők! 

INGRUHÁK

Már tavaly is népszerűek voltak és idén is nagyon menők lesznek az ingruhák – ez mondjuk nem meglepő, mert a Wednesday sztárja, a divatrajongó  Jenna Ortega még vörös szőnyegre is bátran felveszi ezt a fazont! Az ingruhákban az a jó, hogy mindenkinek jól állnak, hiszen ez a szuper, derékban szűkölő szabás fantasztikus alakot varázsol minden nőnek. Harisnyával (vagy anélkül), tornacipővel, csizmával, de akár egy balerinacipővel is remekül viselhető, a szivárvány minden színében kapható! 

Getty Images/Rachpoot/Bauer-Griffin 
Getty Images/Rachpoot/Bauer-Griffin 

SZATÉN RUHÁK

A hálóingeket idéző fehérneműs, szatén anyagú ruhák már több szezon óta velünk vannak, idén tavasszal viszont tényleg mindenki fogja hordani. Attól függően, hogyan stylingolod és milyen az outfitet, nyújthat elegáns, laza, de szexis hatást is. A legjobban akkor néz ki ha egy kellemes anyagú ballonkabáttal viseled, pont úgy, ahogyan azt a lenti képen is láthatod!

Getty Images/Jeremy Moeller 
Getty Images/Jeremy Moeller 

ALAKKÖVETŐ TÜLLRUHÁK

Ezt a merész ruhát még tavaly ősszel hozta divatba  Kim Kardashian, azóta pedig szinte már minden menő sztárcsajszin lehetett látni: legutóbb például a Nincs baj, drágám! színésznője, Florence Pugh viselt egy szoknyás verziót a párizsi divathéten, de szerencsére nem kell ahhoz hírességnek lenni, hogy hordani lehessen egy ilyen szexi ruhát. A hazai butikok ugyanis tele vannak a monokróm, színes, tie-dye vagy ombre (színátmenetes) tüllruhákkal, amiket természetesen a pasik is nagyon szexinek találnak.... 

Getty Images/Jeremy Moeller
Getty Images/Jeremy Moeller

FARMER RUHÁK

Fénykorukat élik a farmerek: a denim anyagú nadrágok után idén tavasszal pedig a ruhákra került a sor, amik egyszerre nyújtanak statement és basic élményt. A farmer több, különböző stílusú outfitbe is könnyen beépíthető, nem kell attól félni, hogy koszolódik, meggyűrődik vagy valamilyen más baleset érné, igazi strapabíró anyag, ezért akár mindennapi használatra is jó befektetés lehet egy ilyen ruha megvásárlása! 

Getty Images/Edward Berthelot 
Getty Images/Edward Berthelot 

RÁNCOLT RUHÁK

Az alakkövető, ráncolt kisruhákat előszeretettel viseli a világ egyik legnépszerűbb sztárja, Kylie Jenner, akinek stílusáért rajonganak a nők! A divatmárkák szerencsére még a tavaszi szezon kezdete előtt észbe kaptak és mini, midi, valamint maxi hosszban is sorra gyártani kezdték a szépségguru kedvenc ruhafazonját, így már bárki számára elérhetőek ezek a rendkívül szexi, mégis elegáns darabok. 

Getty Images/Edward Berthelot
Getty Images/Edward Berthelot

Via