2023 a farmer éve lesz. A farmer ebben az esztendőben minden eddiginél erősebben hódítani fog az utcákon. Ezúttal a hagyományos viselési módok mellett újszerű megjelenése is a fókuszba kerül, ez pedig nem ritkán sokkoló outfiteket eredményezhet.

Csak színesen - persze nem annyira

Idén kifejezetten keresettek lesznek a színes farmerok! Na nem a piros vagy a lila, hanem inkább a szürkeszínűek és a fehérek. 

Merészebbek leszünk!

Az újfajta formák is előtérbe kerülnek. Már nem csupán az egyszerű farmersortok hódítanak, a kissé bugyira hajazó típusokkal is gyakran találkozhatunk majd az utcán. 

A kabát az ász

Visszatér egy klasszikus is: a farmerdzseki egyértelműen 2023 kedvence lesz! Ne félj a díszített verzióktól, akár te magad tedd extrábbá! Jöhetnek a gyöngyök, a vasalható matricák, a ruhafestékek! Na és persze az oversized darabokról sem érdemes megfeledkezni. 

Dupla farmer

Ahogy a neve is mutatja, idén nagyot megy majd a dupla farmer is. Na de nem úgy, nem az a lényege, hogy két farmert húzz fel magadra. Ebben az esetben a kulcs, hogy lent és fent is farmert viselsz! Nem a legkényelmesebb, ám annál sikkesebb megoldás!

All Jeans

Nem muszáj, hogy farmer mellényeket viselj, az is szuper megoldás lesz idén, ha egy farmer egyberuhát húzol fel. Laza, mégis mutatós, jól áll, és persze masszív viselet is. Kánikulában nem a legjobb választás, de egy kissé szellős nyári napon remek opció lehet!

via