A randi előtti néhány óra tudjuk jól, hogy telik. Hosszú ideig tarthat a készülődés, mert mindenki a legjobb formáját akarja hozni és habár tele van a gardróbszekrény, mégis sokszor úgy érezhetjük, nincs randiruhánk, amit felvehetnénk. A pasik azonban nem bonyolítják túl a dolgokat, pontosan tudják, milyen dress-ben szeretik látni a lányokat. Természetesen a cikkünk csak ötletadás céljából készült, a lényeg, hogy olyan ruhát viselj, amiben jól érzed magad!

Íme,  az 5 legjobb randiruha szerintük: 

1. Kezeslábas 

A 21. század nagy slágere mindig remek választás lehet, ha randizni készülsz! A pasik többsége imádja és egy okos, magabiztos nőt sugározhat a szett. Ha nem akarsz óriási magassarkút viselni akkor egy kisebbel is fantasztikusan mutat. 

2. Mindegy, csak piros legyen

Nem muszáj egy piros ruhának lennie, már ha csak a szetted egyik része vadító színű a pasik imádni fogják. Ha nem akarod, hogy túl nagy figyelem terelődjön rád akkor a ruha helyett a blúz jobb választás. A piros rúzs pedig a hab lehet a tortán!

3. Lenge nyári ruha

Nyilván csak a nyári melegben kivitelezhető, de akkor tökéletes választás. Akár sétálni mentek vagy kávézni a kiszemelt pasival az biztos, hogy meg fogja dicsérni a ruhádat. 

4. Bőrnadrág 

Kicsit merészebb, de ha nem színházba megyünk vagy olyan helyre, ahol túl kihívó lehet, miért is ne? A nyári melegben természetesen a rövid bőrnadrágot is választhatjuk akár egy szép inggel is. 

5. Magasderekú nadrág toppal

Ha tényleg nem valami csillivilli étterembe vagy rendezvényre mentek akkor valószínűleg a legjobb és a legkényelmesebb megoldás lehet a magasderekú nadrág toppal. Természetesen hideg időben jobb a hosszú változat, de amíg ilyen mesés idő van addig a rövidnadrág is tökéletes! A pasik pedig odáig vannak érte.

Via