A hagyományos unalmas, a különlegesség igazi újdonság – legalábbis akkor, ha a tavaszi táska trendeket vesszük alapul! A láncos válltáskák és a fogantyús kézitáskák már közel sem számítanak olyan extrának, mint tavaly: most minden stílusos nő a következő 6 trendi táskát viseli, amikből rengeteg változatot lehet találni a hazai webshopokban. Kezdődjön is a szemle! 

Szalma táska

Mindennapi rohangálásra abszolút nem praktikus, de egy laza kimozdulásra viszont tökéletes választás a színes szalma táska, ami tavaly nyáron kezdett bejönni a divatba. Idén is sok webshop kínálatában lehet vele találkozni, ezért feltételezhető, hogy idén tavasszal is nagy népszerűségnek fog örvendeni! 

H&M Kis szalma bevásárlótáska 4495 Ft
H&M Kis szalma bevásárlótáska 4495 Ft

Flitteres táska

Pár hete már a Szex és New York és az És egyszer csak... sorozatok sztárja, Sarah Jessica Parker villogott hasonló flitteres táskával New York utcáin. Akkor a divatmárkák kapva kaptak az ötleten és már szinte nincsen olyan butik, ahol ne lehetne ezeket a különleges, flitteres táskákat megtalálni a kínálatban.

Bershka Flitteres kézitáska 7995 Ft
Bershka Flitteres kézitáska 7995 Ft

Baguette táska

A kifli alakú baguette táskákat is Sarah Jessica Parker hozta divatba még a '90-es évek végén. A nők akkor úgy megszerették, hogy állandóan ezt hordták, a divat pedig újra elkezdte ismételni önmagát: manapság már nincs divatosabb táska a baguette-nél. Minél színesebb, annál menőbb! 

Pull & Bear Városi válltáska 5595 Ft
Pull & Bear Városi válltáska 5595 Ft 

Farmer táska

A farmer trendek idén hihetetlenül változatosak: nem meglepő, hogy a nadrágok, a szoknyák, a kisruhák és kabátok után a táskák piacára is betörtek a denim anyagú darabok! Szinte mindenhez mennek, rendkívül sokféle méretben és fazonban kaphatóak és kivétel nélkül minden menő sztárcsaj hordja őket. Nem is kérdés, hogy a farmer táska az idei tavasz legmenőbb IT-bagje!

Parfois Denim shoulder bag 13 495 Ft
Parfois Denim shoulder bag 13 495 Ft

Metálfényes táska

Kell hozzá egy kis merészség, de ha benned megvan, imádni fogod a metálfényű táskákat. Kis és nagy alakban is meg lehet őket találni az üzletekben, ami azért jó, mert így az alkalomtől függően stylingolhatod őket elegáns vagy casual öltözékekkel. Keresd őket metálos pink, ezüst és arany színekben! 

Stradivarius Shoulder bag with flap 6595 Ft
Stradivarius Shoulder bag with flap 6595 Ft

Via