Egyáltalán nem ritka, hogy mi csajok azt gondoljuk, egy ruhadarab állati jól néz ki, és szuperül áll nekünk, ám a pasik teljesen máshogy vélekednek. Na de mik azok, amelyektől egyenesen a hideg rázza őket? Utánajártunk!

A bő farmer

Mostanában nagyon mennek a bő farmerek, Billie Eilish után nem csoda, hogy mindenki ebben jár 15 és 30 év között! Ám a pasik szerint nem ez a legelőnyösebb viselet. Úgy gondolják, hogy tévesen túlértékelik, mennyire menő így öltözködni. Sok pasi szerint ez már túl fiússá teszi az outfitet, és azt mutatja, hogy a viselője szeretne megfelelni az aktuális elvárásoknak, ami némi feszengést sugall.

Oversized pólók

Nemcsak a nadrágokat tekintve, de a felsőknél sem jön be egy pasinak a lógós, túlméretezett fazon. A legtöbben úgy gondolják, hogy a kinyúltnak ható póló csak otthonra ideális viselet. A srácoknak nem az ugrik be róla, hogy mennyire szexi, vagy mennyire laza, hanem hogy olyan, mintha pizsamában hagyta volna el valaki az otthonát. 

Csípőnadrágok

Ugyan az elmúlt években a magasderekú farmerok hódítottak, ismét visszatér a divatba a csípőfazon. Nemcsak a nadrágoknál, de a szoknyáknál is nagy sikere lesz, a férfiak nagy bánatára. Szerintük hiába van valakinek bombaalakja, akkor is sokkal ízlésesebb a magasderekú változat. 

Mély dekoltázs

Sosem gondolnád, de a pasik nagy része számára egyáltalán nem lesz vonzóbb egy nő csak azért, mert több bőrfelületet mutat. Pedig hányan gondolják úgy, hogy ettől majd szexibbek lesznek. Szerencsére 2023-ban is egyetértenek a pasik abban, hogy nincs is jobb annál, mint amikor maguk fedezhetnek fel egy nőt!

Tornacipő

A pasik szerint egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tornacipőt visel egy nő. Az egyszerűbb, visszafogottabb darabokkal nincs gondjuk. Ám a hideg rázza őket attól, amikor valaki egy vastag, magas talpú modellt húz magára. Szerintük ez az egész outfitet el tudja rontani, és léteznek más, sokkal kényelmesebb alternatívák, amelyek még jól is néznek ki.

via