A Grammy-gála vörös szőnyege idén is tartogatott meglepetéseket. Voltak egészen különleges ruhák, és persze olyanok, melyeket legszívesebben elfelejtenénk. Most azonban mutatjuk a legjobban öltözött sztárokat! 

Csodás ruhák a Grammy-gála vörös szőnyegén 

A gála most is tartogatott meglepetéseket, Miley Cyrus például több különleges szettben is megjelent, és még fel is lépett. Taylor Swift a színpadon jelentette be a legújabb albumának a megjelenését, emellett történelmet írt. Erről itt olvashatsz részletesebben. A szettek szintén különlegesre sikerültek, a celebek pedig valósággal ragyogtak. 

Taylor Swift

Érkezik Taylor újabb lemeze, ami fekete és fehér borítót kapott. Az énekesnő ehhez választott ruhát, egy fehér Schiaparelli estélyiben érkezett, amit külön neki készítettek. Hosszú uszálya volt, a szoknyában pedig megvillanthatta a lábait. Fekete kesztyűvel és pár vagány ékszerrel dobták fel a szettjét. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Dua Lipa 

Dögös páncélban érkezett Dua Lipa, akinek az ezüst Courreges ruháját rengeteg fém lapocskából rakták ki. Ezek visszaverték a vakukat, így a sztár tényleg ragyogott egész este. Szebb darabot nem is választhatott volna, tökéletes volt a szettje, ami részben a Tiffany ékszereknek is köszönhető. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Gracie Abrams 

Az énekesnő különleges kétrészes szettben jelent meg, ami egyszerre retró, mégis nagyon trendi. A fodros szoknya elsőre talán kicsit kockázatosnak tűnhet, de az egyszerű crop top kellően vagánnyá teszi. A 2000-es évek inspirálta outfitet a Chanel tervezte. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Janelle Monae

A Grammy-gála vörös szőnyegén szinte kötelező a csillogás, jól tudja ezt Janelle is, aki egy egyedileg készített Armani Privé estélyiben volt. A ruha teljesen ragyogott, merész volt a kivágása, és még egy hatalmas rózsa is díszítette. Ez már sok is lehetne, de a sztár csodásan viselte. 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Miley Cyrus

A sztár viselte a Grammy-gála legmerészebb szettjét, és imádjuk! Miley ruhája egy egyedileg készített Maison Margiela, ami nem sokat takart. Talán ez a legdögösebb meztelenruha, amit a vörös szőnyegen valaha láttunk. Csak a madzagok takarták a testét, viszont a gyöngyöktől, kövektől kellően csillogott, így megérte bevállalni.

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Victoria Monét

A Grammy-jelölt énekesnő csodás Versace estélyiben érkezett a vörös szőnyegre. Az elegáns, fűzős ruha csodásan állt neki, és szuperül passzol a 2024-es trendekhez. A fűző idén ismét nagyon menő lesz, amit Victoria is tud! A ruha színét is ki kell emelnünk, hiszen olyan volt, mint a folyékony arany! 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Madison Beer 

Menyasszonynak öltözött Madison Beer, aki egy Marmar Halim ruhában vett részt a gálán. Az énekesnő ruhája elképesztő volt, mégis a felsőrészt emelnénk ki, amitől nagyon dögössé vált! 

grammy-2024
Robyn BECK / AFP

Olivia Rodrigo

Ezt hívjuk, stílusos belépőnek! Olivia Rodrigo nem új ruhában, hanem egy vintage Versace estélyiben volt, ami a márka 1995-ös kollekciójából származik. Rengeteg apró kő díszítette, melyek kicsit rózsaszínre színezték a fehér anyagot. Csodás volt! 

grammy-szett-2024
Robyn BECK / AFP