Egyelőre a '80-as és '90-es évek divatja hódít, de hamarosan eljön az idő, amikor a 2000-es évek öltözködése újra trendinek fog tűnni. Vagy már el is jött? Az alábbi 5 trend az ezredfordulót követő időszakban nagyon ment, de azóta a legrosszabbak között szokás emlegetni. Ha nem rettensz vissza, amikor az alábbi fotókat meglátod, akkor az csak egy dolgot jelenthet:

készen állsz a 2000-es évek visszatérésére!

Na nézzük.

1. Kalap

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Kifejezetten ezek a kis karimával ellátott férfikalapok mentek nagyon a kétezres évek elején, és persze nemcsak a nők viselték, hanem a férfiak is. A fenti képen látható Britney Spears mellett Justin Timberlake is ilyen kalapokban nyomult annak idején.

2. Ruha+farmer

Fotó: Gregg DeGuire/WireImage/Getty Images

Björk annak idején annyira előre tartott, hogy ő már a '90-es évek végén megjósolta a Bachelorette című klippel, hogy ez mekkora trend lesz az ezredforduló után. Kelly Clarkson 2002-ben döglesztett a fenti képen látható szettben: egy csinos kis ruha alá felvett egy farmernadrágot, mert miért ne.

3. Kétslicces farmer

Fotó: Jim Spellman/WireImage/Getty Images

2001 körül volt, hogy ezek a nadrágok egy rövid időszakra a menőség csúcsát jelentették: nem középen volt rajtuk a slicc, hanem oldalt, mindkét oldalon. Fent Christina Aguilera mutat be egy tipikus darabot.

4. Haslánc

Hát ehhez nem is kell új fotó, mert Christina Aguilera pont visel egyet a fenti képen. Mondjuk a testékszerek mindenestül nem tűntek el vagy már vissza is jöttek: Rihanna is felékszerezte a hasát, amikor bejelentette, hogy babát vár. De azért egyelőre ezek a csupasz derék köré kerített láncok (esetleg medállal) ebben a formában jelenleg nem kifejezetten menők.

5. Livestrong karkötő

Fotó: Gregory Pace/FilmMagic/Getty Images

Anne Hathaway-nek a bal csuklóját kell itt nézni. A fotó 2005-ben készült, és ekkor már egy ideje mindenhol, mindenkin lehetett látni a Lance Armstrong által divatba hozott, Livestrong feliratú, citromsárga szilikonból készült karkötőket. A szilikonkarkötők azóta sem tűntek el teljesen, de Lance Armstrong eléggé igen, többek között megcsalós és doppingbotrányai miatt.

6. Férfinyakkendő nőknek

Fotó: Frank Micelotta/Getty Images

Avril Lavigne volt erről a leghíresebb, de hogy lásd, hogy nem csak ő csinálta a Complicated klipjében, íme egy kép megint Anne Hathaway-ről. Férfinyakkendő nőknek, esetleg a fent említett kalaptrenddel kombinálva.

7. Dupla öv

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Ebben az időszakban minden trendi volt, ami a csípőt hangsúlyozta, így egy időben az is eszébe jutott a divatmániásoknak, hogy miért állnának meg egy övnél, amikor ha kettőt vesznek fel, sokkal több tekintetet vonz majd a csípőjük. Fent például Kylie Minogue vonzza a tekinteteket egy 2001-es képen, és igen, az túl kispolgári lett volna, ha a két övből legalább az egyiket beleteszik a bujtatóba.