Lássuk be, hogy amikor esküvőre megyünk bizony általában gondosan összeválogatjuk a szettünket. Van néhány aranyszabály, amelyeket jobb nem megszegni ha lagziba vagyunk hivatalosak.  Mutatjuk azt a 8 dolgot, amit tilos viselni egy esküvőn.

1. Fehér ruha

Nos, ez a szabály legfőképpen akkor érvényes, ha tudjuk, hogy a menyasszony biztosan fehérben fogja kimondani a boldogító igent. Ha azonban egy teljesen más színt választ akkor kérdezzük meg, hogy zavarná-e, ha valaki más fehér ruhát viselne.

2. Tetőtől Talpig fekete

Hát.. a feketével kapcsolatban az a helyzet, hogy általában a szomorú eseményekhez, például temetésekhez társítják. Azonban az esküvő egy vidám esemény. Természetesen nem gond, ha valamelyik ruhadarabod fekete, de semmiképp tetőtől talpig legyen, mert lehet, hogy egy ketten szúros tekintettel fognak végig mérni..

3. Farmer rövidnadrág

Lássuk be, hogy a farmer semmiképpen sem illik egy esküvőre. A rövidnadrág azonban jó ötletnek tűnhet a jó időben, de semmiképp se farmer legyen, rengeteg elegáns darabot lehet ma már találni.

4. Strandpapucs

Bizony, a strandpapucsunkat hagyjuk meg a tengerparti sétákra. Egy esküvőre egyáltalán nem illik abba menni, sőt ha még hangos is miközben járkálunk, zavaró lehet a többiek számára.

5. Átlátszó ruha

Nem, nem és nem. Ha csak nem szeretnéd, hogy a hátad mögött kibeszéljenek jobb ha kerülöd a túl kihívó és túl sokat mutató darabokat egy esküvőn. Főleg, ha egy nagyon elegáns szertartásról van szó.  Valamint aranyszabály, hogy sose keltsünk fel magunkra a figyelmet, a menyasszonynak kell a középpontban lenni, hiszen az ő napja.

6. Fejdísz, korona

Egy újabb darab, amivel csak túlságosan magunkra hívnánk fel a figyelmet. Sőt, ha esetleg a menyasszonynak is van valamije fejdísze, akkor pláne nem illik másnak is viselni.

7. Állatmintás ruha

Még ha szereted is az állatmintás darabokat, egy esküvőre jobb, ha valami mást választasz! Az egyszerű, letisztult, nem túl kihívó stílussal biztosan nem lőhetünk mellé!

8. Sportcipő

Érthető, hogy sokkal kényelmesebb, mint a magassarkú, de ha nem szereted akkor találd meg az aranyközéputat. Egy csinos ballerinacipőben is jól nézhetsz ki!

Via