Komoly örökség

Tudtad, hogy a legendás ELLE magazint Hélène Lazareff, egy orosz származású, Párizsban nevelkedett újságíró alapította 1945-ben? Hélène egy olyan női magazinról álmodott, melynek kulcsfontosságú szerkesztői feladata, hogy megnyissa a nők előtt a világ különböző irányzatait, és exkluzív hozzáférést biztosítson számukra divat- és szépségápolási termékekhez. Elérte célját, hiszen megszületett az ELLE, amit később a magazinhoz kapcsolódó egyéb termékek sora követett.

Komoly a komolytalanságban és irónia a komolyságban" – szól a márka alapítójának mondata.

Új energia – ELLE Free Spirit

Előfordult már veled, hogy a fejedben megszólalt egy dal, amire önkéntelenül elkezdtél táncolni? Az ELLE Free Spirit ezt a női energiát és felszabadultságot testesíti meg: egy lányt, aki a lelke mélyéből szeret, akinek egyéni a stílusa, van humora és szabadon megéli az élet nagy pillanatait.

Milyen egy inspiráló illat? Pozitív és játékos, melynek fejjegyébe egzotikus gyümölcsök és ibolya kerül, alapjegyei a fa és a méz köré épülnek, szív jegyében pedig gyöngyvirág és nárcisz nyílik. Szeretnéd átadni az édesanyádnak, a barátnődnek vagy a testvérednek ezt a fantasztikus női energiát? Idén karácsonykor tedd a fa alá a gyümölcsös, virágos, felszabadító illatot! Garantáltan sikered lesz vele.

Keresd a  DM  üzleteiben!