A tökéletes kabát megtalálása nem egyszerű dolog. Idén is nagyon sok divatos fazonnal találkozhatsz a boltokban, de nem mindegyik időtálló. Ha egy időtálló, elegáns darabot keresel, amit bármivel tudsz viselni, akkor szerezd be ezt a must-have darabot! 

Ezt a kabátot minden szetthez viselheted

A tél kötelező darabja a bézs színű szövetkabát, ami tényleg mindenhez megy. A színe igazán semleges, így nincs olyan szín, amivel ne mutatna jól. Kombinálhatod feketével, rózsaszínnel, fehérrel vagy esetleg neon színekkel. Bármivel veszed fel, jól fog vele mutatni. 

A kabát sokoldalúságát csak tovább fokozza, hogy bármilyen stílusban viselheted. A bézs kabátok szabása legtöbbször igazán egyszerű, lehet sima oversize gombokkal, vagy esetleg díszítheti egy öv. Bármelyiket is választod, sok benne a lehetőség. Viselheted elegáns ruhával, magassarkúval, de kombinálhatod akár kapucnis pulcsival és edzőcipővel. 

Arra azért figyelj, hogy olyan kabátot válassz, amit biztosan ki tudsz majd használni. Ne legyen túlságosan rövid, és az sem jó, ha nagyon vékony. A vastagabb szövetből készült kabátok a legpraktikusabbak. A melegebb, őszi napokon viselheted vékonyabb pulóverrel, később pedig rétegezheted a pulcsikat. Éppen ezért praktikus, ha kicsit bővebb a kabát, így biztosan több réteget alá tudsz majd venni, ha szükség lenne rá. 


Via