Mostmár végleg itt a nyár, és a hőmérséklet lassan a 30 fok felé közelít. Az alapfelszerelésből pedig nem hiányozhat a fürdőruha, például az új közönségkedvenc.

Rengeteg méretben kapható

Az idei év nagy slágere az egyik az Amazonon kapható fürdőruha, ami nagyon csábító dolgot ígér: S-től egészen az XL méretig mindenkinek remekül áll. Minden testalkathoz passzol, és mindenki számára előnyös viselet. 

Nemcsak a leírás támasztja ezt alá, de a vélemények is. A vásárolók egytől egyig arról számoltak be, hogy életük vásárlása volt, amikor lecsaptak erre a fürdőruhára, és remekül érzik magukat benne, na meg persze jól is áll nekik. 

Akár strandröpihetsz is benne

További pozitívum, hogy az anyaga nagyon rugalmas, ezért mind a napozáshoz, mind a fürdéshez, vagy az alkalmi sportoláshoz jó választás lehet. Állítható pántjaiért mindenki odavan, egy pillanat alatt beállíthatod, hogy kényelmes legyen. 

Ráadásul a hátulján extra megkötővel van ellátva, amely plusz tartást biztosít, valamint fodros, magas derékrésszel, amely még hosszabbnak láttatja a lábadat.  

A termék már 29 színben elérhető, nem csupán egyszínű darabot választhatsz, de akár egyszerűbb mintásat is. A méretezés XS-től egészen az XXL-ig van, a fürdőruhát kézzel ajánlott mosni.

Fotó: Amazon

via