Amióta Harry herceg és Meghan Markle elhagyta a királyi intézményt és új életet kezdett, Beatrix hercegnő (Vilmos herceg és Harry unokatestvére) egy nagyobb szerepet tölt be a brit királyi család életében. Nem meglepő, hogy az udvar aktívan dolgozó tagjaként Beatrix hercegnőnek a királyi család legnépszerűbb tagja, Katalin hercegné a példaképe, akinek az öltözködését is egyre többször másolja le.

Beatrix hercegnő úgy akar öltözködni, mint Katalin hercegné

Katalin hercegné fantasztikus stílusát és (hercegnéhez képest) vagány, színes ruhatárát nők milliói irigylik – úgy néz ki, hogy ezzel Beatrix hercegnő sincsen másként, aki nemrég egy olyan ruhában találkozott a brit királyi család rajongóival, mint amit korábban Vilmos herceg felesége viselt.

Twitter/@madamemilitant
Twitter/@madamemilitant

Beatrix hercegné a rajongókkal való találkozón egy 360 ezer forintos (!) Beulah London márkájú, sötétkék színű ruhát viselt, aminek rövid ujjú változatát korábban már Katalin hercegnén is lehetett látni. Bár a két ruha első ránézésre nem hasonlít, igazából ugyanaz mindkettő, csak az ujjak hosszúságában, valamint az anyag színeiben különböznek egymástól.

Getty Images/Karwai Tang
Getty Images/Karwai Tang

Katalin hercegné stílusa kifogástalan

Nem ez az első alkalom, hogy Katalin hercegné ruhatárából inspirálódik valaki: Meghan Markle is rendszeresen koppintja a hercegné öltözékeit, ahogyan Letícia spanyol királyné is mindent megtesz azért, hogy kicsit jobban hasonlítson Katalin hercegnére. Tény, hogy Vilmos herceg felesége 3 gyermekes anyukaként (is) fantasztikus formában van, nemrég pedig a legjobban öltözött nőnek választották a rajongók, szóval érthető, hogy minden előkelőség olyan ruhákat akar viselni, mint ő.

Szavazás

Via