Nem elég, hogy nemrég kiderült, Kim Kardashian lopta a legújabb smink- és bőrápolási márkájának a nevét; a rajongók még azt is kinyomozták, hogy más brandek termékeit használja a saját kencéi helyett! Egy tükörszelfin ugyanis teljesen lebuktatta magát, amit sehogyan sem lehet kimagyarázni... Ciki! 🙈

De nemcsak Kim az, akit durván beégetnek a rajongói: Kylie Jennert sem kímélték a napokban, sőt!

A Kylie Swim fürdőruháin kiakadtak az influencerek

A szépségguru nemrég rukkolt elő első fürdőruhakollekciójával, a Kylie Swim-mel, ami  szexis, dögös, szép és jó — de csak egészen addig, ameddig az embernek nem kell hordania. A cuccok többsége ugyanis teljesen hordhatatlan. 

Bár el kell ismerni, hogy Kylie egyszerűen káprázatosan fest az első promóciós fotókon és videókon, az influencerek már nincsenek meggyőzve a fürdőruhák minőségét és szabását illetően. 

Semmit sem takarnak Kylie fürdőruhái

Brianna Renee influencer például kész volt 500 amerikai dollárt (kb. 199 ezer forintot) áldozni arra, hogy a Kylie Swim összes fürdőruháját és bikinijét megvásárolja, majd videójában őszintén elmondhassa a véleményét a Kardashian-fanoknak. Azt gondolná az ember, hogy ez még tök nagy reklám is a márkának, de ez esetben semmi ilyesmiről nincs szó.

Brianna a vidiben kifejti, hogy bár a fürdőruhák csomagolása nagyon tetszetős és tiszta cuki, addig a bikinik többsége 1. átlátszó; 2. már most bomlik; 3. még a legnagyobb méretben is túl kicsi. Némely darabok alig takarják az influencer testét, még mozogni is alig mert a bikinikben, annyira szűken voltak szabva!

Bukás Kylie Jenner bikinije 

Brianna pedig nem az egyetlen, aki nincsen megelégedve Kylie Swimmel: egy tiktoker arról beszélt, hogy konkrétan kiesnek a mellei ezekből a fürdőruhákból, azt pedig elképzelni sem tudja, mennyit kellene a bikinivonalát gyantáztatnia azért, hogy a strandon fel merjen venni egy ilyen fazont. Hát van benne valami...

A kérdés már csak azt, hogy ezután vajon ki fog még 20-30-40, de még 50 ezres bikiniket is rendelni Kylie-tól? Mert elég csekély az esélye annak, hogy a jövőben nagy sikert aratnának a márka fürdőruha kollekciói — elég csak néhány pillanást vetni a legújabb TikTok videókra!

Via