Hiába alapítanak Kardashianék jobbnál jobb márkákat, a fehérnemű- és fürdőruhagyártás nem tartozik az erősségük közé. Legalábbis így fest a dolog néhány hónappal azután, hogy Kylie Jenner drága, 50 ezer forintos fürdőruhája kiakasztotta a rajongókat — ugyanis Kim Kardashian Skims alakformáló fehérneműjét is kritizálta egy fan. A korábbi Kardashian-rajongó influencer 18 ezer forintott költött egy alakformáló nacira, ami később totál szétszakadt rajta. Nagyon ciki!

Kim Kardashian alakformálója szakad szét

Bár Kim Kardashian márkájának, a Skimsnek a fehérneműit korábban az egekig magasztalta egy influencer, a napokban egy totál őrült videót posztolt egy TikTokker, aki teljesen kiakadt azon, hogy Kim össze-vissza hypeolt alakformáló nacija szétszakadt rajta. 

Az említett aszimmetrikus szabású, alakformáló sortot 18 ezer forintért vásárolta meg a 685 ezer követővel (!) rendelkező influencer. Kristal Heredia állítása szerint a saját méretében vásárolt Kim Kardashiantől egy alakformáló fehérneműt, de az már az első próba alatt szétszakadt rajta.

TikTok/@kristalheredia
TikTok/@kristalheredia

Nem kapok levegőt! Alig vettem fel, de máris szétszakadt rajtam. Megmutatnám hátulról, de totál átlátszó. Arról nem is beszélve, hogy csak úgy csavarodik le rólam az egész. Más alakformálóval ez még nem történt meg velem

—mondja az alábbi videóban az influencer, a kommentekben érkezett vélemények viszont teljesen megoszlanak a fehérneműről. Vannak felhasználók, akik azt mondják, hogy sokkal kisebb méretet vett a csajszi, ami tisztán látszik is, ezért repedt szét rajta az alakformáló, mások szerint a minőséggel van a baj. Olyanok is akadtak, akik szerint Kristal Heredia extra hosszú és hegyes körmei szakították szét a harisnyaszerű anyaggal rendelkező alakformálót, a fehérnemű pedig totál rendben van. Nos, akármi is legyen az ok, az alakformáló szétszakadt, amit egy videóban dokumentálva is lett! 

Via