Az Instagramban az az egyik legjobb dolog, hogy szabadon be lehet lesni a sztárok életébe: idén nyáron például szégyenlősködés nélkül lapozhatod végig kedvenc celebjeid fürdőruhás képeit, melyek nemcsak a menő és formás popsi eléréséhez nyújtanak inspirációt, hanem a tökéletes fürdőruha megtalálásában is adnak ötleteket.

Vannak, akik az egyszínű egyberészesekért, mások a valamit alig takaró apró kis bikinikért rajonganak, de olyan hírességek is akadnak, akik egyszerűen csak jól akarják magukat érezni a bőrükben és a lehető legegyszerűbb, klasszikus fazonú bikinit választják. Akárhogyan legyen is, érdemes rájuk vetni egy pillantást, mert idén nyáron azok a fürdőruhák lesznek divatosak, amiket ők hordanak.

Kim Kardashian

Kim a sima egyszínű bikinikre esküszik, melyeket az Instagramján is szívesen mutogat. Nemrég éppen egy szörfdeszkán napozott, ami nem tudjuk, hogy mennyire lehet kényelmes, mindenesetre a fotó nagyon látványosra sikeredett. 

A reality sztár persze az egyberészeseket sem veti meg, de azoknak olyan tökéletesen kell illeszkedniük az alakjára és olyan testszínűnek kell lenniük, hogy távolról meg se lehessen mondani, hogy fürdőruhát hord.

Kendall Jenner

Kim húga is inkább az egyszerű verziókat bírja, mint ez a duplapántos háromszög alakú sötétkék bikini, ami hatalmasat ment a neten, miután Kendall posztolta.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

Nicole Scherzinger

A Pussycat Dolls egykori énekesnője a virágos bikinik legnagyobb rajongója, amit bátran meg is mutat a követőinek. Pár hete egy vitorláshajón töltött el pár napot, a képek láttán pedig úgy fest, hogy nagyon is jól érezte magát!

Kourtney Kardashian

Távolról nézve teljesen beazonosíthatatlan, hogy milyen minta is van Kourtney fürdőruháján, de ez igazából nem is számít, mert ez az aprócska bikini olyan tökéletesen áll rajta, hogy egyből készített is egy tükrös szelfit a telefonjával.

Salma Hayek

Egyszerűen nem lehet … khm róla levenni a szemünket, annyira fantasztikus áll Salma Hayeken ez a leopárd mintás darab. Az biztos, hogy nem sokan tudnák így viselni, ezért pedig minden elismerésünk az 55 éves színésznőnek!

Jennifer Lopez

Csak elvétve lehet fürdőruhás képet találni az instáján, de ha egyet feltölt, akkor arról beszél mindenki! J.Lo tökéletesen kidolgozott alakja mellett szinte már észre sem lehet venni a bikinit, pedig azért az is nagyon jól néz ki!

Lady Gaga

Úgy látszik, hogy az énekesnő-színésznő a mostanában az extra pántos bikinikért van oda. De láthatóan a tangás megoldásokat sem veti meg!

Dua Lipa

A visszafogott, vintage stílusú bikiniket szereti Dua Lipa is – az általa viselt darab például olyan kevés pánttal rendelkezik, hogy szinte már csak a lélek tartja, de ez őt láthatóan nem zavarja, legalább tökéletesen lebarnul bennük!

Bella Hadid

Kevésbé fürdőruhára, inkább egy fehérneműre hasonlít a topmodell jelenlegi kedvenc bikinije, amit előszeretettel mutat be Instagramon is. 

Ashley Graham

A háromgyermekes topmodell egy percre sem szégyellte kismama pocakját, inkább büszkén hangsúlyozta azt egy nyakbakötős, virágmintás bikiniben. Egyszerűen fantasztikusan néz ki, ezt a fürdőruhát pedig imádjuk!

Via