Kevés feltűnőbb szín van a citromsárgánál, így ha egy sztár magára szeretné vonni a figyelmet egy eseményen (és hát nyilván magára szeretné vonni, különben otthon maradt volna), Eva Longoria és Anne Hathaway példája is mutatja, mennyire jó választás lehet ez a szín.

Eva Longoria

Eva Longoria a hétvégén a MOCA-gálán vett részt Los Angelesben egy Giuseppe di Morabito-ruhában. Az árnyalat valahol a neonsárga és a pasztell közötti zónában található, és van annyira intenzív ez a szín, hogy ne nagyon kelljenek hozzá látványos kiegészítők. A színésznő vörös rúzsa az egyetlen, ami még egy élénk színt felvillant az összeállításban, egyébként a fülbevalója, gyűrűje és cipője fémes-gyöngyházas árnyalatokban tündököl.

Anne Hathaway

A héten Anne Hathaway Párizsban járt, ahol a díszvendég volt a Bulgari eseményén. A színésznő régóta az ékszermárka arca, és ezúttal egy egészen különleges, hatalmas sárga gyémántot tartalmazó nyakláncot viselt – a Valentinótól választott öltözéke színét nyilván ehhez igazították.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Kabátszerűen hosszú felső és meglepően rövid short: annyira extravagáns ez az összeállítás a nyaklánccal (és karkötővel) együtt, hogy a stylist úgy érezte, ezek után egy egyszerűbb-semlegesebb cipő is megteszi.

Szerinted?

Tegyük fel, hogy az egyik ruhát kölcsönkérhetnéd egy eseményre. Melyiket választanád?

Szavazás