Bár a legtöbben azt gondoljuk, hogy tökéletes stílusunk van és mindig makulátlan az outfitünk, amibe senki sem tudna belekötni — az igazság az, hogy a divatstylistok mindig előállnak valami olyan TikTok videóval, ami ennek az ellenkezőjét mutatja be.

A legújabb virálissá vált divattippes videó például azokat a ruhadarabokat és hibákat mutatja be, amikkel egy pillanat alatt elrontható a legjobban összeállított szettet is!

Íme a divatvideó, amit a stylistok szerint mindenkinek követnie kéne! 

Alexandra Croney stylist szerint ennek a pár öltözködési tanácsnak a betartásával egy pillanat alatt jobb lehet az outfitünk — ennek ellenére tisztában van azzal, hogy mennyire gyakoriak ezek a divatbakik, sőt! Gyakran még ő maga is elköveti ezeket a hibákat.

A divatstylist legújabb TikTok videója szerint a következő néhány divatbakit mindenkinek mellőznie kéne, aki kicsit is ügyel az öltözködésre! Nézzük is, mik ezek az állítólagos divatbakik!

Gyűrödt ruhák

A stylistok szerint a gyűrödt ruhák igénytelenséget és káoszt sugallnak, ezért még az apró ráncos ruhákat is illik kivasalni egy-egy megjelenés előtt. 

Rosszul szabott ruhák

Ha egy ruha rosszul áll, még akkor se vásárold meg, ha nagyon tetszik! Az előnytelenül álló és a rosszul szabott ruhák egy pillanat alatt elcsúfítják az outfitet, még akkor is, ha egyébként egy kifejezetten csinos darabról van szó.

Kilógó melltartópántok

A stylistok szerint nincs is annál kiábrándítóbb, mikor egy ujjatlan, váll nélküli vagy egy aszimmetrikus ruha alól kikandikál a melltartó. Nyáron ezért jobb egy pánt nélküli melltartót felvenni, amit bármilyen ruha alatt lehet viselni.

Via