Hónapokkal azután, hogy egy rózsaszín áttetsző ruhában jelent meg a Valentino Couture Show-n Florence Pugh, most ismét a szettje miatt beszél róla mindenki. 

Florence Pugh élete egyik legmerészebb szettjében jelent meg

Florence Pugh vasárnap a hónapokkal ezelőtti esethez hasonlóan, ismét átlátszó ruhában vett rész a divatház új kollekciójának bemutatóján. 

A 27 éves színésznő a Valentino párizsi divathéten tartott bemutatóján vett részt egy ékköves gallérral díszített, rövidre vágott szürke pulóverben, amelyet egy áttetsző flitteres szoknyával párosított, amely szinte semmit nem fedett, és amelynél tisztán átlátszódtak a lábai és a fehérneműje is. 

Az internetet természetesen azonnal ellepték az eseményen készült fotók, a kommentelők pedig nem hagyták szó nélkül Florence Pugh különleges szettjét. Sokan egy igazi divatikonnak tartják, és imádják, hogy ennyire merész, és semmi, valamint senki sem szabhat neki határokat, azt viseli, amiben kellemesen érzi magát.

Több tízmilliót értek az ékszerei is

Florence Pugh össze is fogta a haját, hogy a lelógó loknik semmiképpen se takarják el a köves gallért, valamint a méregdrága kiegészítőket. 

A csillogást még tovább fokozta a Tiffany & Co. gyémánt ékszereivel. Egy másfélmillió forintos fülbevalót, egy 7 millió forintos gyűrűt, és egy szintén 7 millión forintos karkötőt választott az eseményre, hogy a ragyogásra tényleg mindenki felkapja a fejét.

Florence Pugh a korábbi, rózsaszín ruhás, melltartó nélküli esetnél azt nyilakozta, hogy szándékosan kavarta fel az állóvizet extrém, merész megjelenésével. Vajon most is az volt a szándéka, hogy mindenki róla beszéljen? 

via