Egy fiatal lány elképesztő videót poszolt a TikTokon: a felvétel tanúsága szerint évekig rosszul hordta a fülbevalóját. Szerinted is tévedett? 

Te is rosszul csináltad? 

Catalina Smith egy rövid, pár másodperces videót tett közzé a platformon, melyben felfedi, hogy már évek óta rosszul viselte a fülbevalóját, a klipben pedig megmutatta, hogyan kell helyesen. Biztos neked is megvan, hogy a bedugós fülbevalókat egy kis pöcökkel kell rögzíteni, hogy a helyükön maradjanak. Nos, ezeken a pöckökön gyakran egy műanyag burkolat, hátlap is található, amit sokan nem távolítanak el, és azzal együtt hordják az ékszert. Nos, Catalina a felvételen elmondja, ő is hosszú évekig így viselte a fülbavalóit, egy barátja azonban felvilágosította róla, hogy azokat le kell szedni. 

Tényleg én voltam az egyetlen, aki nem tutdta, hogy le kell venni a műanyag részt? 

– tette fel a kérdést, a videó alá pedig rengeteg komment érkezett. 

@catalinasmith2002

My friend just showed me this and my mind is blown

♬ Ac r7sheed - rhy 🎸🍃 🕸️

Megoszlanak a vélemények 

A nézők jelentős része megdöbbent, ső sokan hozzá is szóltak a videóhoz, a kommentekből pedig kiderül, vannak még jó páran, akik sosem szedték el a műanyag hátlapot.

Most mi van....egyáltalán helyesen élek? 

– tette fel ironikusan a kérdést az egyik felhasználó, egy másik pedig így fogalmazott:  

Fogalmam sem volt erről. 

Voltak viszont olyan hozzászólók is, akik szerint igenis van funkciója a műanyag hátlapnak, ugyanis mint írják a nehezebb fülbevalókat jobban megtartja. 

Nem kell levenni, a nehezebb fülbevalók megtámasztására használják 

– írta az egyik kommentelő. 

Soha többé nem szedem le a műanyagot, mert amikor egyszer megcsináltam a fém pöcök beleszorult a fülembe, és meg kellett műteni 

– fogalmazott egy másik. 

Szavazás

(via)