A megfelelő fürdőruha kiválasztása sokszor elég melósnak bizonyul, és nehezen találni olyat, ami tökéletes megjelenést biztosít. Bizonyára te is olyanra vágysz, ami kiemeli az alakodat, szép, és egyben  szexi  is. Szerencsére ezt a H&M is jól tudja, ugyanis olyan darabot álmodtak meg, amit le sem akarsz majd venni.

A Félvállas fürdőruha

Az említett fürdőruha félvállas szabással rendelkezik, trükkösen ráncolt a dereka, ami tökéletesen formálja, és kihangsúlyozza a derekat. A mellrésznél vannak benne szivacsok, melyek szép tartást adnak a mellnek. Mivel az egyik váll szabadon van, szexi,  dögös  megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Mivel minden testalkathoz passzol, így a te ruhatáradból sem hiányozhat ez a darab. 

H&M

Mindenkinek előnyős

A divatmárka direkt úgy alakította ki a fürdőruhát, hogy mindenki számára előnyös legyen. Mivel bélelt, így az apró szépséghibákat is elfedi, szabásának köszönhetően pedig szép keskeny derekat varázsol viselőjének. Az egyvállas szabás pedig búcsút mond a hagyományos fürdőruha trendeknek. Plusz pont, hogy több színben is elérhető, így nincs más hátra, mint beszerezni egyet belőle! 

via