A téli öltözködés legnehezebb része, hogy olyan trendi, kényelmes ruhadarabokat találj, melyekben nem fogsz fázni. Éppen ezért a legtöbben az egyszerű kötött pulóvereknél maradnak. Most azonban mutatunk egy menő pulcsit, amit te is azonnal meg akarsz venni a H&M üzleteiben! 

Ezért a meleg pulcsiért megőrülnek a csajok 

A H&M szuper pulcsija nem köttöt, hanem ugyanolyan anyagból készült, mint a teddy kabátok. Ebből láthatod, hogy tényleg egy meleg, puha darabról van szó, amiben soha nem fogsz fázni. Kicsit oversize, ezért pár vékonyabb felső is aláfér. Vastagabb kabátok szintén nem problémák, de akár a melegebb napokon lehet még az sem kell. 

meleg-pulover-2023
Plüssfelső 9 995 Ft

A pulcsi nagyon trendi anyagból készült, a mintákról pedig még nem is beszéltünk. Három színben és ezzel együtt három különböző mintában érhető el. A fekete és a zöld inkább karácsonyiak, míg a rózsaszín igazán vidám, Barbie-hatást ad minden szettnek. 

Nem csupán meleg, de nagyon laza is ez a pulcsi, jól mutat farmerral, bakanccsal, de akár egy széles szárú, kicsit elegánsabb nadrággal is felveheted. Sportos darabokkal is kombinálhatod, a dolog csak rajtad múlik! Igazán sokoldalú, amit sokáig imádni fogsz!


Via