Megérkezett az ősz, ezért sokan most kezdték el kicsit felturbózni a ruhatárukat pár kötött pulcsival és csinos ruhával. A legtöbben manapság már az Instáról és a TikTokról inspirálódnak, így nem csoda, hogy szinte vírusként terjednek a H&M ruhájáról szóló videók. 

Mindenki a H&M ruháját akarja

Ha az utóbbi időben használtad a közösségi médiát, tuti, hogy te is találkoztál a H&M kötött ruhájával. Már az előző szezonokban is feltűnt, de igazi trend most lett a márka rövid darabjából. Eddig két árnyalatban elérhető, bézsben és szürkében. 

hm-ruha-2023
Bordáskötött ruha 11 995 Ft

A felhajtás pedig nem véletlen, mivel a netezők szerint mindenkinek jól áll. A hossza pont ideális, jól mutat bakanccsal, bőrdzsekivel, de akár magas sarkú csizmával is felveheted. Önmagában is elég látványos, de pár kiegészítővel még menőbbé varázsolhatod. 

A szabása szintén jó, hiszen A vonalú a szoknya, így kiemeli a derekat. Ez a hatás pedig még tovább fokozható, ha felteszel egy övet. A H&M ruhája olyannyira népszerű, hogy szinte folyton elfogy. Szerencsére a készleteket gyakran feltöltik, így te is le tudsz rá csapni! 


Via