Ha te is hatalmas Szex és New York rajongó vagy, akkor egészen biztosan emlékszek Carrie Bradshaw ikonikus, lila Fendi táskájára. 

Legendás darab

A dizájnertáska először a 90-es években kapott főszerepet a SATC harmadik évadában, amikor Carrie-t kirabolták. Emlékezetes pillanat volt, hiszen miközben a tolvaj követeli a táskát, Carrie, azt naivan csak annyit válaszol: ez egy baguette (retikül). A legendás darab aztán feltűnik a széria új részeiben is, most pedig akár te is megvásárolhatod, hiszen a H&M piacra dobta a táska szinte pontos mását, ráadásul fillérekért

Pont mint az eredeti 

A H&M lila flitteres táskája gyakorlatilag megegyezik az eredeti Fendivel, az ára azonban töredéke a dizájnerdarabnak. Mindössze 25 fontba, azaz kb. 10 ezer forintba kerül, a kényelmet pedig a teljesen bélelt belső, és az állítható vállpánt biztosítja, arról pedig már nem is beszélve, hogy egy gyönyörű fémcsattal is rendelkezik, amitől csak még elegánsabb az összhatás. 

H&M 

Nagy divat

A retikülök egyébként az utóbbi időben megint hatalmas népszerűségnek örvendenek, ha pedig te is szeretnél egy ilyen kis csillogó táskát a magadénak tudni, de nem engedheted meg magadnak a méregdrága eredetit, akkor számodra kiváló alternatíva lehet a H&M által kínált megoldás. Ezek a darabok amúgy remekül kombinálhatók bármilyen outfittel, legyen szó akár egy elegánsabb vagy lazább öltözetről, a retikülöd fixen feldobja majd a megjelenésed. 

SJP is imádja

Sarah Jessica Parker maga is oda van a baguette-ért, a Vogue-nak például elmondta, ezek a retikülök egyértleműen kiállják az idő próbáját. A SATC színésznője amúgy annyira oda van a Fendi táskákért, hogy a luxus divatházzal karöltve tervezett is pár limitált szériás Baguette táskát, az ikonikus darab 25 éves évfordulójának tiszteletére. 

(via)