Hamarosan itt a tél, így egyre aktuálisabb, hogy beszerezz egy vastagabb kabátot. A dolog persze nem egyszerű, hiszen jó, ha a kabát vastag, hosszú, nem fázol benne, és persze a ruhatárad többi részéhez is passzol. Nyugi, van egy jó hírünk, mutatjuk a H&M kedvencét, amiért valósággal megőrülnek a csajok! 

Ez a H&M kabát a téli szezon kedvence 

Télre kabátot választani, ez pedig az elmúlt években sem lett könnyebb. Bár a kínálat sokkal nagyobb, a változékony időjárás miatt alaposan át kell gondolnod, hogy mit veszel. A legtöbben ezért 3-4 kabátot is vesznek télre, míg megtalálják a tökéletest. 

A H&M puha kabátjában fázni biztosan nem fogsz, hiszen vastag, és kellően oversize, ezért kedvedre rétegezheted a ruhadarabokat. A színe univerzális, nem annyira hangsúlyos, így jól mutat világosabb árnyalatokkal, de akár feketével is keverheted

Plüsskabát 20 995 Ft

A mackókabát könnyen kombinálható, jól mutat a bőrhatású nadrágokkal, szoknyákkal, de akár a kötött pulcsikkal is. Párosíthatod bakanccsal, vagy akár edzőcipővel. Nagy előnye pedig, hogy takarja az egész combodat, így tuti, hogy fázni nem fogsz benne! 


Via