Kim Kardashian 2019-ben alapította meg az alakformáló fehérneműket gyártó márkáját, a Skimset, amit később melegítőkkel és sportcuccokkal, legutóbb pedig fürdőruhákkal is gazdagított. A rajongók imádják Kim cuccait, ezért egy influencer csajszi készített is egy videót, amiben részletesen szemlézte a bestseller darabokat! 

Az influencer teljesen elámult Kim fehérneműin

Laura Lee influencer és blogger több, mint 400 ezer forintot (!) szánt arra, hogy megvegye Kim Kardashian márkájának, a Skimsnek a legtöbbet eladott, bestseller darabjait, hogy azokat mind be tudja mutatni egy videón keresztül. A véleménye a cuccokról egészen durva!

Fotó: YouTube/Laura Lee
Fotó: YouTube/Laura Lee

Laura szerint Kylie Jenner fürdőruháival ellentétben Kim Kardashian fehérneműi egyszerűen fantasztikusak: sztreccsesek, nyúlnak, nem látszanak át és hihetetlen kényelmesek is! Csak két gond van velük: hogy hihetetlenül drágák és némelyik alig takar valamit!

Kész rablás, amit Kim elkér ezekért a fehérneműkért

Az influencer enyhén szólva is aggasztónak találja a 30 ezer forint körüli árat egy alakformáló bodyért — arról nem is beszélve, hogy egy sima bugyi 9000 ezer forint körüli összegtől kapható.

Kim Kardashian termékei között azonban vannak olyan darabok is, amik szinte semmit sem takarnak: a micro thong, azaz mikro tanga elnevezésű női alsó például csak egy apró háromszögből és két gumiból áll, semmi másból. Kim viszont ezért a kis semmiségért is elkér 10 ezer forintot...

Az influencer magán is szemléltette a Skims termékeket

Az influencer, mikor kibontotta a Skims csomagot, alig hitte el, mennyire keveset takar a micro thong alsónemű, de azért tett egy próbát és felpróbálta magára is!

Fotó: YouTube/Laura Lee
Fotó: YouTube/Laura Lee
Fotó: YouTube/Laura Lee
Fotó: YouTube/Laura Lee

Az eredmény szemmel is jól látható (illetve alig látható) és bármilyen szexis és kényelmes darabról is van szó, azt azért már ő is túlzásnak találta, hogy ezért a tangáért 10 ezer forintot kell kipengetni Kimnek. Szerinted is kész rablás, amit Kim csinál? Az influencer teljes videóját itt lehet megtekinteni. ⬇️

Via