Hamarosan itt a december, ezzel pedig elkezdődik a partiszezon. Ilyenkor az üzletekben rengeteg csillogó, flitteres ruhadarabbal találkozhatsz. Ha egy minimalistább, visszafogottabb kötött pulóvert szeretnél, akkor neked is be kell szerezned a H&M pulcsiját. 

A H&M csillogó pulóveréért rajong mindenki 

A kötött pulóver igazi must-have az őszi-téli szezonban, és bizonyára te is úgy gondolod, hogy sosem elég belőle. Nos, ez igaz, hiszen kellenek vastagabb, vékonyabb darabok, persze a garbókról sem feledkezhetünk meg, illetve a csavartmintás pulcsikról. Az utóbbi idén is nagyon menő, korábban írtunk is egy oversize kötött pulcsiról, amiből rengeteg szín érhető el. 

De az ünnepi szezon közeledtével nem csak a sima pulcsik kerülhetnek elő, hiszen sok gyöngyös, strasszos darab található az üzletekben és online. A stylistok szerint sokszor rizkósnak számítanak a díszesebb pulcsik, de decemberben belefér. Emellett simán viselheted őket karácsonyi vacsorán esetleg egy baráti összejövetelen. 

hm-csillogo-pulover-2023
H&M Gyöngyös pulóver 9295 Ft

A H&M pulcsija pontosan ilyen. Szürke, visszafogott a színe, és nincs rajta túlságosan sok flitter. Ettől függetlenül megfelelően csillog, de biztosan nem fog szúrni, emiatt ne aggódj. Vékony anyagból készült, a flitterek pedig kicsit sem fognak zavarni. Elegáns nadrággal vagy farmerral szintén szuper választás. Ha a flitterek mellett a gyöngyöket is kipróbálnád, arra is van lehetőséged, mivel a H&M kínálatában sokféle csillogó pulcsi van. 


Via