Jennifer Lopez szigorú edzéstervének köszönhetően még 53 (!) évesen is hihetetlenül dögös alakkal rendelkezik, amit előszeretettel mutogat a lehető legapróbb bikinikben.  Most is ez a helyzet, azonban most nem(csak) az énekesnő fantasztikus alakjáról, sokkal inkább a testet alig takaró 120 ezres fürdőruhájáról beszél az egész net.

Hihetetlen pénzeket költ a táskákra és ruhákra

Nem mintha nem engedhetné meg magának az ilyen drága fürdőruhákat az énekesnő, mert még a leghétköznapibb programján is félmilliós pizsamákban flangál, hogy a 1,5 millió forintos táskájáról és a nászútján viselt fukszia színű 200 ezres nyári rucijáról ne is beszéljünk. Az azonban még így is megdöbbentő, hogy Jennifer Lopez egy kis semmi anyagra is képes 120 ezret költeni! 💵💵

Maga a fürdőruha egyébként egy félig kivágott, fehér színű Norma Kamali által tervezett dizájner darab, amit nem árulnak ám mindenféle divatüzletben, csak a legelőkelőbb luxusáruházakban és persze, az elit webshopokban. 

Szinte alig takarja valami a testét

Íme a fürdőruha, amiről ma mindenki beszél. El kell ismerni, hogy nem kis feltűnést lehetne benne kelteni egy random balatoni strandon, de Jennifer Lopeznek még ez is annyira magától értetődően jól áll, hogy csak csodálni tudjuk.

Az említett fürdőruha egyébként le is van árazva ITT,  szóval 120 ezer forint helyett kb. „csak” 80 ezret kell fizetned érte, ha ez a darab álmaid netovábbja. Mi viszont találtunk néhány olyan szuper alternatívát, ami nemcsak sokkal olcsóbb, de még a strandra is jobban felvehető. 

Ha tehát hasonlóan dögös pink fürdőruhára vágysz, próbáld ki ezeket a darabokat!

Oysho Draped halter swimsuit 15 995 Ft
Oysho Draped halter swimsuit 15 995 Ft
ZARA Cut-out swimsuit 10 595 Ft
ZARA Cut-out swimsuit 10 595 Ft
Zalando - Missguided Plunge cross back swimsuit 9190 Ft
Zalando - Missguided Plunge cross back swimsuit 9190 Ft
H&M High-leg swimsuit 7995 Ft
H&M High-leg swimsuit 7995 Ft

Via