A hétvégén megvolt Jennifer Lopez és Ben Affleck hetedhét országra szóló lakodalma, és azóta másról sem szólnak a hírek. A sok nyomozás meg elcsípett infó után most végre maga az énekesnő is kitett valamit a közösségi médiába a nagy napról, illetve pontosabban a nagy hétvégéről, merthogy ugye háromnapos volt a buli.

Nem lehet azzal vádolni, hogy hirtelen elárasztotta volna képekkel az Instagramot, de azért ennyit kaptunk tőle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez feleségként ugyanolyan príma üzletasszony, mint korábban, úgyhogy a fenti képpel a fizetős oldalát reklámozza, ahol természetesen további tartalmak fognak megjelenni a (pénzt nem sajnáló) rajongók örömére.

Három ruha!

Az énekesnőnek három menyasszonyi ruhája volt a háromnapos lagzira, mind a három Ralph Laurentől. Az ezeket ábrázoló fotókat azért odaadta a Vogue-nak, szóval ha nem vagy előfizetve az On The J-Lo oldalra, alább akkor is megnézheted a három kreációt, sőt, a véleményedre is kíváncsiak lennénk!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

1. Az uszályos

Azt mondani sem kell, hogy mind a három ruhát kifejezetten Jennifer Lopez számára készítették. Az első ruha látható a fenti és az alábbi képen, ebben mondta ki a díva a boldogító igent. Ezer darab kendőből áll ez a csoda, plusz 500 méter anyagot használtak fel hozzá... a súlya sem lehetett semmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

2. A dekoltált

Fotó: Instagram/Vogue

A második ruhához eggyel kisebb fátyol tartozik, de szintén sellőfazonú. A leglátványosabb elem ebben a csodában a kulcslyuk típusú dekoltázs, ami diszkréten keskeny ugyan, de merészen hosszú, és a fülbevalóhoz passzoló, Swarovski-kristályokból készült díszítések övezik.

3. A gyöngyös

Fotó: Instagram/Vogue

És volt ez a harmadik ruha, ami mintha nem is textilből, hanem csakis igazgyöngyökből készült volna. A ruhát rengeteg nyaklánc egészíti ki, természetesen gyöngyökből, és a cipőt szintén gyöngyök díszítik, mert ha Jennifer Lopez kitalál egy koncepciót, akkor nem fog félmunkát végezni. A fülbevalót ezek után már mondani sem kell, valami lélegzetelállító ez a ruha is. Nem könnyű kedvencet választani, de ha van kedved, próbáld meg!

Szavazás

Via