Jennifer Lopez fantasztikus ízléséről ódákat lehet zengeni: akár csodás esélyiről, akár szexi fürdőruháról, akár méregdrága táskákról van szó, az énekesnő tudja, hogy mi néz ki jól, ebből pedig nem hajlandó alábbadni! Ez történt legújabb filmjének a Shotgown Wedding-nek (elérhető az Amazon Prime-on) a forgatásán is, ahol egy olyan menyasszonyt alakított J.Lo, akinek terroristák elől kellett menekülnie az egzotikus álomlagziján! A forgatáson egy olyan gyönyörű esküvői cipőt viselt Jennifer Lopez, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül! 

Jennifer Lopez esküvői cipője maga volt az álom

Az említett cipő nem más, mint egy mesés Bella Belle márkájú, fehér magassarkú, melynek a különlegessége, hogy az orránál francia csipkével van díszítve. Igazán finom, kecses magassarkú, de állítólag nagyon kényelmes is: a 10 centis sarka ellenére ugyanis naponta órákat futott benne Jennifer Lopez!

A Shotgun Wedding című film cselekménye alapján Jennifer Lopeznek ugyanis futkosnia, bújkálnia és harcolnia kellett ebben gyönyörű magassarkúban, ami egészen elképesztő teljesítmény. Tényleg ennyire kényelmes lenne?

Drága a cipő, de szép és nagyon kényelmes is

A rajongók szerint igen: amióta ugyanis kiderült, hogy J.Lo 20 párat használt el ebből a magassarkúból, szinte megrohamozták a menyasszonyok a boltokat ezért a cipőért. Igaz, nem egy olcsó darab: jelenleg 310 euróért, azaz kb. 123 ezer forintért árulják, de ha valamiben át lehet táncolni az éjszakát, a rajongók szerint ez az a cipő! 

Bella Belle Anita Ivory Lace High Heels 310 €
Bella Belle Anita Ivory Lace High Heels (310 €)
Szavazás

Via