Köztudott, hogy Katalin hercegné nagyon szereti a divatot és elképesztő összegeket költ a megjelenésére:  évi 22-30 milliós ruhapénzből gazdálkodik, amiből azért nagyon sok szép holmit meg tud vásárolni magának. Van például olyan táskája, ami csaknem 300 ezer forintba kerül, kedvenc cipőjéből, egy 200 ezer forintos Gianvito Rossi magassarkúból pedig egy kész kollekciót tart otthon. (Persze, az tagadhatatlan, hogy a luxuscuccok mellett a fast fashion darabokat is imádja.)

Elképesztő összegeket szán a ruházatára

Ezek után nem is meglepő, hogy Katalin hercegné a kiegészítők mellett a ruháira sem sajnálja a pénzt: eddigi legdrágább estélyije például az a gyönyörű arany flitteres estélyi volt, ami a James Bond: 007 Nincs idő meghalni című film meghalni premierjére vett fel. Az a ruha 1,6 millió forintba került, de azért azóta is vett fel pár drága ruhát Cambridge hercegnéje!

Legutóbb például azzal hívta fel magára a figyelmet Katalin hercegné, hogy a Wimbledoni teniszbajnokság három napján viselt ruhái együtt 1,6 millió forintba kerültek. Valljuk be, ez a luxus már egészen más kategóriája!

Egy hét alatt több millió forintot költött ruhákra

Az, hogy Katalin hercegné néhány nap leforgása alatt 1,8 millió forintot költött ruhákra, elég megdöbbentő. Ha viszont megnézzük, hogy mennyire fantasztikusa álltak rajta ezek a kreációk, egyszerűen nem tudjuk elítélni!

Az idei Wimbledoni teniszbajnokságon lévő első szereplésén Katalin hercegné egy kék-fehér pöttyös ruhát viselt kedvenc tervezőjétől, Alessandra Rich-től, ami kb. 730 ezer forintba került. Néhány nappal később a női döntő megtekintésekor egy citromsárga Roksanda ruhában láthattuk Katalin hercegnét, amit jelenleg 430 ezerért árulnak a boltokban.

Drága, de csodálatos ruhái voltak

Bár a sárgát nem most vásárolta Katalin hercegné, hanem valamikor az év elején, azért így is elég durva majdnem fél milliót elkölteni egy rucira! Cambridge hercegnéjének harmadik ruhája pedig nem volt más, mint egy fekete-fehér pöttyös ruha szintén Alessandra Rich tervezőtől, kb. 650 ezer forintért.

Ha így összeszámoljuk Katalin hercegné wimbledoni ruháinak árát, akkor 1,8 millió forintot kapunk, ami hihetetlenül nagy összeg csupán három rucira… Persze, a sztárok más árfolyamon dolgoznak, mint mi és hát a királyi családnak is van bőven miből vásárolgatnia, de ez a költekezés azért már mégis egy kicsit túlzás. 

Szavazás

Via