Szinte hihetetlen, de Katalin hercegné már megint egy olyan fülbevalót viselt, amit te is könnyedén beszerezhetsz, ugyanis alig kerül 8000 forintba. A wales-i hercegné és Vilmos herceg vasárnap a Bafta-díjátadón jártak, a vörösszőnyeges felvonulások közben szúrták ki a rajongók az ékszert, amiről aztán kiderült, pár ezer forintért bárki megvásárolhatja. 

Alig 8000 forint

Katalin egyébként mesésen festett a fehér, félvállas Alexander McQueen ruhában, amit – és most kapaszkodj meg! – egy 18 fontos, azaz egy alig 8000 forintos fülbevalóval egészített ki. 

Ez volna az: 

Ez az a konkrét darab, amit a Zara oldaláról Te is meg tudsz rendelni, de jobb, ha sietsz, mert most biztos, sokan lecsapnak rá: 

Zara

Egyébként ez nem az első alkalom, hogy Katalin egy egyszerű, de nagyszerű, s közben megfizethető ékszert villant, ugyanis pár héttel ezelőtt egy, a Windsdorban tett látogatása során szúrták ki a követők, hogy a hercegné az Oreali mártáktól származó 18 fontos, azaz 8000 forintos karika fülbevalót viseli. 

Erről akkor maga a márka is közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, a bejegyzésükben azt írták: 

Katalin, wales-i heregné ma ismét az Orelia Chain Huggie Hoop fülbevalóját viseli.

Imádja a megfizethető darabokat 

Ha pedig azt hinnéd, hogy ez a két eset egyedi, nos, akkor hatalmasat tévedsz, ugyanis hercegnét még 2021-ben látták először huggie karikát felvenni, a fülbevaló emiatt aztán rekordgyorsan fogyott el az ASOS-on. Tavaly novemberben pedig az Accessorize 5 fontos, vagyis kicsivel több, mint 2000 forintos csavart kör alakú fülbevalóját viselte, ami szintén sajnos nagyon hamar elfogyott. 2019-ben pedig egy 1,50 fontos Filigree-t vett fel, ami nincs 1000 forint. Igen, jól hallottad, nincs 1000 forint. 😄

(via)