Ha új napszemüveget szeretnél venni, akkor van számodra egy jó hírünk, ugyanis most az Amazonon kapható Ray-Ban-ek elképesztő kedvezménnyel vásárolhatók meg. Katalin hercegné kedvenc kerete is elérhető, szóval, ha a wales-i hercegné stílusát szeretnéd követni, akkor most azt is könnyűszerrel megteheted. 

Praktikus és divatos

Egyes szemüvegekre jelenleg akár 21 százalék kedvezmény is érvényesíthető, a Ray-Ban klasszikus keretei pedig szinte minden arctípushoz illenek így mindenképpen jó választásnak bizonyulnak. Arról pedig már nem is beszélve, hogy ez a márka hihetetlenül jó minőséget képvisel, így egy-egy szemüveg akár évekig is kitart, szóval a vásárlás akár befektetésnek is tekinthető. 

Amazon

Katalin hercegné is imádja 

Nem hiába imádja Katalin hercegné is ezeket a napszemüvegeket: a pratikus és mindig divatos keretek kvázi minden szetthez jól mennek, így egyáltalán nem furcsa, hogy Vilmos herceg felesége is előnyben részesíti a márkát. A wales-i hercegnét a karibi körútjuk során a Wayfarer keretben szúrták ki, de többször látták már rajta ezt a szemüveget Wimbledonban is. 

Getty Images/Karwai Tang

Időtálló

Ez a keret pedig most 114 font (kb. 50 ezer forint) helyett 92 fontba (kb. 39 ezer forint) kerül. Persze ez még így sem az egyik legolcsóbb termék, de ha tényleg minőségi és időtálló darabot keresel, akkor a Ray-Ban tökéletes választás lehet a számodra. Persze, ha a Wayfarer forma nem jön be neked, akkor ott van még a klasszikus repülőkeret i, az Aviator is, amiért például Jennifer Aniston rajong. Ezt a keretet egyébként eredetileg az 1930-as években az Egyesült Államok pilótáinak tervezték, de stílusos és könnyű kivitelének hála hamar a mindennapok divatának is szerves része lett. 

(via)