Meglepetésszerű kiruccanást tett Katalin hercegné az Egyesült Királyság egyik szupermarketjébe, a rajongók pedig egyből kiszúrták, hogy a látogatás alkalmával egy Zara blézert visel. 

Kifogástalan stílus

wales-i hercegné kifogástalan stílusa és eleganciája legendás, de az sem titok, hogy szeret megfizethető darabokat felvenni. Már mi is többször írtunk arról, hogy előnyben részesíti a filléres ruhákat vagy éppen kiegészítőket, fülbevalók terén például már nem is egy alkalommal választott pénztárcabarát verziót. 

Egyszerű, de nagyszerű

A hercegné ezúttal egy egyszerű kék farmerbe bújt, amit egy krémszínű Zara blézerrel kombinált. Katalin ezen túlmenően egy pár ezer forintos Accessorize fülbevalóval dobta fel az outfitjét. 

Egyszerű, de elegáns 

– írta egy királyi rajongó Katalin szettjéről az Instagramon. 

A Katalin által viselt blézert, kb. 23 ezer forintért tudod megvenni: 

Imádja a blézereket 

Katalin hercegné egyébként imádja a blézereket, több is megtalálható a gardróbjában. A múlt hét elején például egy sima, fehér Alexander McQueen kabátkát és egy vékony szabású, fekete nadrágo vett fel, amit egy övvel egészített ki. 

Meghan Markle beelőzte 

Szinte hihetetlen, de van valami, amiben Meghan Markle bizony maga mögé utasította Katalin hercegnét. Harry herceg feleségét ugyanis a legnépszerűbb stílussal rendelező hírességek közé sorolták, csakúgy mint Katalin hercegnét, Meghan azonban belelőzte őt a listán. Meghan egyébként csak egyetlen hellyel végzett a sógőrnője előtt, állítólag azzal nyerte meg a versenyt, hogy lazább az öltözködése, mint Kataliné. Nos, a fenti példa azért jól igazolja, hogy ez nem teljesen igaz, de azt meg kell hagyni, mindkét hercegné mindig nagyon csinos. 

(via)