Mielőtt Vilmos herceg felesége lett volna Katalin hercegné is habzsolta az életet, sőt bulizni is kifejezetten szeretett. Sőt, éjszakai kiruccanásai gyakran még a címplapokra is felkerültek. 

A flitteres miniruha 

Az egyik party szereléséről, egy flitteres miniruháról a mai napig rengeteg szó esik, pedig közel 20 évvel ezelőtt viselte azt. Katalin gyakran járt a Mahiki Mayfair nevű szórakozóhelyre, itt kapták lencsevégre egy flitteres miniruhában, ami ma is, akármelyik bulin megállná a helyét. Az ujjatlan, egyszerű, lekerekített nyakkivágással rendelkező ruhában Katalin elképesztően mesésen festett. A ruhát ITT tudod lecsekkolni, ráadásul, ha szeretnél hasonlót, akkor könnyedén beszerezheted, az ASOS kínálatában például fillérekért juthatsz hozzá a flitteres darabokhoz. Ha te is imádod a csillogást és a partykat, akkor mindenképpen szerezz be egyet. 

A Mahikiben többször is bulizott /Getty Images/Niki Nikolova

Bulis lány volt

Katalin egyébként igencsak bulis lány volt, a St. Andrews-i egyetemi évei alatt állítólag egy lányokból álló italozó társaságot hozzott létre. Mielőtt Vilmos herceg felesége lett volna, Katalint London legfényűzőbb bulihelyein látták, a Mahiki kétségkívül az egyik kedvence volt, de megfordult a South Kensington-i Boujisban és Nyugat-London több szórakozóhelyeén is. 

(via)