A királyi család odatette magát húsvétkor: együtt vonultak a londoni Szent György-kápolnába az istentiszteletre. Katalin hercegné és Sarolta hercegnő  a közös outfitjükkel tündököltek. 

A kék volt az idei húsvét slágere

Katalin hercegné és Vilmos herceg családjában idén a kék szín dominált. Wales hercegnéje és a kislánya is kék ruhát választottak maguknak. Katalin egy olyan darabot választott, amelyet korábban már viselt  a 2022-es Commonwealth Day Service alkalmával, tehát nem mást, mint a kék Catherine Walker & Co kabátruháját. A hercegné a szettjét egy nude magassarkúval, egy kék táskával, valamint zafír és gyémánt fülbevalókkal dobta fel.

A legcukibb, hogy Katalin hercegné még a legkisebb fiát, Lajos herceget is kékbe öltöztette, sőt rövidnadrágot és öltönyt is viselt, így nagyon elegáns volt. 

Íme, Katalin hercegné és Sarolta hercegnő az ünnepségen

Getty Images/WPA Pool

Mi lesz a tiarával?

A pletykák szerint könnyen lehet, hogy Katalin hercegné a május hatodikai koronázáson megtör egy régi hagyományt, és nem fog tiarát viselni. Sarolta hercegnő esetében azonban rendkívül fontos esemény lehet Károly király koronázása, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz az első alkalom, amikor ő a fejdíszt viselni fogja. Az biztos, hogy már mindenki izgatott, hogy a királyi család tagjai, milyen ruhákban jelennek majd meg! 

Igazi stílusikon 

Kétségtelen, hogy Katalin hercegné az elmúlt években az elegáns és visszafogott stílusával sok ember szívébe belopta magát. A hercegné ruháit, sminkjeit gyakran leárazzák, és olyankor a rajongók mindent elkövetnek, hogy ők is megszerezzék azt a bizonyos darabot, amelyben Katalin hercegné is tündökölt korábban. 

Via