Katalin hercegné és Vilmos herceg az erőt szimbolizáló bordó színben léptek Boston utcáira. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az öltözködésben sem tudnak hibázni

Katalin hercegné és Vilmos herceg az Earthshot Prize miatti bostoni látogatásuk második napján hozzáláttak a feladataikhoz, és meglátogattak egy klímalaboratóriumot, valamint egy ifjúsági jótékonysági szervezetet is.

Nem csupán a programpontok miatt irányult rájuk hatalmas figyelem, de azért is, mert tőlük nem megszokott módon egymáshoz passzoló szetteket viseltek. 

Délelőtt a királyi pár megérkezett a Greentown Labs-be, amely a világ legnagyobb klímatechnológiai startup inkubátoraként tartja számon magát, ahová a hercegnő elegáns rózsaszín blúzban és széles szárú Roland Mouret nadrágkosztümben érkezett.

Vilmos herceg nem rest feleségéhez öltözni

Halvány rózsaszín felsője kísértetiesen hasonlít a kék selyem Winser London blúzhoz (140 ezer forint), amelyet idén ősszel az észak-írországi látogatása alkalmával viselt. A nadrágkosztümöt pedig nem találta annyira érdekesnek, hogy ne szerezzen be mellé egy designer táskát is, ezúttal az egyik kedvenc Chanel darabjára esett a választás, amelyet már többször láthattunk nála. 

Fotó: Samir Hussein / WireImage

Ha pedig Katalin hercegné szettje önmagában nem érdemelne figyelmet, attól tutira leesik az állad, ha meglátod, Vilmos herceg hozzá passzoló pulóvert húzzon. 

Hihetetlen! Ki gondolta volna, hogy egyszer majd a királyi család tagjai között az öltözködésben is megmutatkozik az összhang?

via